Svg bende böyle postlar okuyunca çok mutlu oluyordum biliyordum bende tekrardan yaşayacağımı tek sıkıntı çok bel ağrım var inşallah problem olmaz her nasip vaktine esirdir ben inşallah seninde nasibin yakınlardadır yok diye kendini koşullama şuan sakın belki de vardır ben regl görene kadar inanmayacağım hamile olmadığıma demiştim

• Svg bunu yanıtladı.
  • Svg bunu beğendi.

sudemsu inşallah canım problem olmaz bel agrın. Bekliyorum bakalım o günün gelmesini bende ❤️😚

sudemsu cok sevindim canm inan idrar testini coft cizgi gormek insani mutlu edermi beni ediyo kiminkini gorsem ediyo bazilari kirici olmus sana karsi dah onceden gorseydim derdim inan vardir diye seninle beraber beklerdim rabbim sag salim kucaginada alamyi nasip etsin insallah duarinda banada yer verirsen okadar cok mutlu olurumki💜🧡💌benimde dualarim seninle olucak insallah

Kinalihalime98 evet bu süreçte kırıcı şeyler denildi bana ben inanmaktan vazgeçmedim biliyor musun çünkü evren bana bu bebeği müjdeledi aslında anlatsam çok uzun olur ama ben o müjdeye inandım belirtilere inandım idrara inandım ama kana inanmadım çok şükür senden de Allah razı olsun 🙏💖

Svg inşallah sana bol bol dua edeceğim bende 💖

• Svg bunu beğendi.

arman amin inşallah sağol Allah razı olsun senden de 🙏

sudemsu nedemek canm simdi senin icin kipir kipir bagirmak haykirmak istiyosundur hamileyim benim hissettiklerim cikti diyip cunku ilk gebeligimde ben oyleydim 3 yil sonra geldi biliyomusun bir kizcem oldu ve 1 seneden beri deniyoruz yine olmuyo rabbim en guzleini en hayirlisini bilir oda ansizin gelir belki ama senin bu hamileligini paylasmak bile cok guzel. Kendine dikkat et taze ANNE💜 adayı

Kinalihalime98 rabbim en güzelini en hayırlı bir şekilde veriyor gerçekten sabretmemiz gerekiyor sadece allahım inşallah sana da en tez ve en hayırlı vakitte ikinciyi nasip etsin 🙏😍 gerçekten öyle eşime söylesem mi iki gün önce eşimle ağladık resmen şimdi şok olacak ve çok mutlu olacak eminim nasıl söylesem sürpriz yapayım demi o kadar heyecanlıyım ki mutluluğumdan anlayabilir gerçi ama çaktırmamaya çalışacağım sabah bir şeyler yaparım 😍

Kinalihalime98 yürüyüş yapıyordum an itibariyle bıraktım ama şuan nöbetteyim gerçekten dikkat etmem lazım ama Allah’ın izniyle bu değer güzel bir şekilde yükselecek ama sağlıkla doğuma gideceğim ve sağlıkla büyüteceğim inşallah 🙏😍

sudemsu minik kuşuma hamile olduğumu öğrendiğim an geldi aklıma çok sevindim adına.. bundan sonraki her şey daha güzel geçsin inşallah sağlıkla kucağına al 💖

sudemsu Ayyy çok çok sevindimmm Rabbim sağlikla bu süreci tamamlayıp sağ salim kucagina alabilmeyi nasip etsin 😍🤲🏻

taricat Amin inşallah Allah razı olsun allahım tüm isteyenlere nasip etsin en yakın zamanda 🙏😍

sudemsu teprik ederim öncelikle sağlıkla kucagina almayi nasip ettsin rabbim. Belirtilerin neydi canim adete kac gun kala basladi

Aliye22 teşekkürler ☺️ adete 1 hafta kala net bir şekilde başladı benim belirtilerim arada böyle kasıklarımı sızı giriyordu bir şey vuruyorsa kaçıyor gibi his göğüslerim çok sızlıyordu ve hiç küçülmedi hep büyük kaldı ve daha da büyüyüp hassaslaştı en son da iki üç gün önce belime çok aşırı ağrı girdi yerimden doğrulamadım bağırdım yerimde resmen bel ağrım hala devam ediyor gerçi beklenen adetime 4 gün vardı şuanda ama olsaydım erken olabilirdim 2 gün sonra gibi geçen ay her zmaankinden erken adet oldum o zamandan beri içimden bir ses bana bu ay ilk defa erken adet oldun gebelik Yüksel ihtimal olabilir diyordu ne alakaysa ☺️ Ha bir de baş dönmem oluyordu ama aşırı hafifti

sudemsu benim iliskiden 9saat sonraa bel agrisi baslidi 3gun devam etti sonra yavas yavas bitti sag bacagim dirsek agriyor cömelemiyorum kasikta sizlama doluluk hissi ben şüpheliyim yumurtlqma doneminin bir gununu degerlendirdik

Aliye22 seninkisi de bayağı şüpheliymiş inşallah hmailesindir sende adetine kaç gün var ve yumurtlamadan kaç gün geçti ? benim yumurtlamadan 12,5 gün sonra çıktı kanda ama idrarda daha erken çıktı çoğu kişi inanmadı ama ben o ihtimale inandım 😍