Kinalihalime98 rabbim en güzelini en hayırlı bir şekilde veriyor gerçekten sabretmemiz gerekiyor sadece allahım inşallah sana da en tez ve en hayırlı vakitte ikinciyi nasip etsin 🙏😍 gerçekten öyle eşime söylesem mi iki gün önce eşimle ağladık resmen şimdi şok olacak ve çok mutlu olacak eminim nasıl söylesem sürpriz yapayım demi o kadar heyecanlıyım ki mutluluğumdan anlayabilir gerçi ama çaktırmamaya çalışacağım sabah bir şeyler yaparım 😍

Kinalihalime98 yürüyüş yapıyordum an itibariyle bıraktım ama şuan nöbetteyim gerçekten dikkat etmem lazım ama Allah’ın izniyle bu değer güzel bir şekilde yükselecek ama sağlıkla doğuma gideceğim ve sağlıkla büyüteceğim inşallah 🙏😍

sudemsu minik kuşuma hamile olduğumu öğrendiğim an geldi aklıma çok sevindim adına.. bundan sonraki her şey daha güzel geçsin inşallah sağlıkla kucağına al 💖

sudemsu Ayyy çok çok sevindimmm Rabbim sağlikla bu süreci tamamlayıp sağ salim kucagina alabilmeyi nasip etsin 😍🤲🏻

taricat Amin inşallah Allah razı olsun allahım tüm isteyenlere nasip etsin en yakın zamanda 🙏😍

sudemsu teprik ederim öncelikle sağlıkla kucagina almayi nasip ettsin rabbim. Belirtilerin neydi canim adete kac gun kala basladi

Aliye22 teşekkürler ☺️ adete 1 hafta kala net bir şekilde başladı benim belirtilerim arada böyle kasıklarımı sızı giriyordu bir şey vuruyorsa kaçıyor gibi his göğüslerim çok sızlıyordu ve hiç küçülmedi hep büyük kaldı ve daha da büyüyüp hassaslaştı en son da iki üç gün önce belime çok aşırı ağrı girdi yerimden doğrulamadım bağırdım yerimde resmen bel ağrım hala devam ediyor gerçi beklenen adetime 4 gün vardı şuanda ama olsaydım erken olabilirdim 2 gün sonra gibi geçen ay her zmaankinden erken adet oldum o zamandan beri içimden bir ses bana bu ay ilk defa erken adet oldun gebelik Yüksel ihtimal olabilir diyordu ne alakaysa ☺️ Ha bir de baş dönmem oluyordu ama aşırı hafifti

sudemsu benim iliskiden 9saat sonraa bel agrisi baslidi 3gun devam etti sonra yavas yavas bitti sag bacagim dirsek agriyor cömelemiyorum kasikta sizlama doluluk hissi ben şüpheliyim yumurtlqma doneminin bir gununu degerlendirdik

Aliye22 seninkisi de bayağı şüpheliymiş inşallah hmailesindir sende adetine kaç gün var ve yumurtlamadan kaç gün geçti ? benim yumurtlamadan 12,5 gün sonra çıktı kanda ama idrarda daha erken çıktı çoğu kişi inanmadı ama ben o ihtimale inandım 😍

sudemsu adete 10 gun var canim bekliyorum dun agzima bi yanma hissi geliyordu bugun yok bekliyorum hayirlisi allahtan

Aliye22 evet bir kaç gün önce ağzımda saçma sapan bir koku oldu ama tabi her belirtiyi gebeliğe yormadım ama ona da şaşırmıştım bir de uyuyamıyorum genelde de uyuyamayan biriyim ama hiç uyuyamaz oldum bel ağrısı göğüs ağrısı gözlemlediğim kadarıyla adet olacakmış gibi ama biraz daha ağır ve adete bir iki gün kala başlardı çok önce başladığı için çok hissettirdi bana aslında hissediyorsan yoğun bir şekilde vardır inşallah 🙏

sudemsu çok sevindim canım senin adına inşallah saglıklı bir hamilelik geçirirsin sag saglim kucagına alırsın yavrunun inşallah bende sag saglim kucagıma alırım yavrumu minik mucizemi saglıkla gelsin bebişlerimiz inşallah canım 🤰🙏🤲

seniseviyorum teşekkür ederim 😍inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah kucağımıza alacağımız günleri görelim sağlıkla 🙏