sudemsu hayırlı olsın öncelıkle sağlıkla kucağınıza alın bende ablam ıcın yazıyorum ablamın da 12gun gectı evde kaset test yaptı negatif sizce kan testi verse kanda cıkarmı

Emine0125 teşekkür ederim 😍 inşallah vardır ablanda da bence kaset test negatif çıktıysa iki gün sonra bir daha idrar varsa idrar yapsın pozitif çıkarsa kan yaptırır hamile bile olsa ne kadar geç test verirse o kadar iyi aslında

deleted_6218 benim takvimle aynı olmadı bende üç ay takip ettim ilkinde güzel yumurtladığımı hissetmedim ya da ben yapamadım ilkinde ikincisinde t çizgisi C den bile koyu çıktı hemde yapar yapmaz dedim bu sefer çocuk oldu dedim geçen ay olmadı işte şaşırdım yumurtlama olunca gebelik hemen olur sanıyordum ama konser olması lazım işte bu ay yine t çizgisi cden daha koyu olduğu gün oldu çok şükür bu ay oldu darısı sana inşallah 😍 benim de takvimden hep önce oldu adetten 12,13-14günler oldu benim yumurtlamam herkesin ki Farklı işte ☺️

sudemsu ıns canım benım ılk ve son olur benımde sırf yumurtlama günümü meraktan aldım yaptım bende bende beceremıyorum bu ay olmıcak dıyorum hep 🤦‍♀️ Ins tersı olur allh kolaylaştırır bakalım canım hayırlısı hakkımızda

sudemsu kaç senelik evlisin canm ve ne zmndır istiyordun çocuk bu kacinci denemeden snra oldu😊

Kbr18 1,5 yıla yakın evliyim 6-7 ay boyunca istemedik sonra istedik 5 ya da 6ncı denememizde tuttu ama gelişmedi kürtaj oldum 8 haftalıkken kürtajın üstüne 3 ay geçti çok şükür hamileyim :)

deleted_6218 üç damla yapcan canim bende aldım bu ay deniyorm dün yumurtlamam çıktı baya köyü çizgi bsenin resimlere baktım daha yumurtlama yok insan görünce çok şaşırıyor amancok gzuel bisy resmen hamilelik testi gibi net iki çizgi 🤗😊 aksatmadan dene bulabilrisin belki