deleted_6218 bunların hiçbirinde yumurtlama yok ki ben göremedim t çizgisi C çizgisiyle aynı ya da t çizgisi C den bile daha koyu çıkıyor belki geç yumurtluyor da olabilirsin takip et bakalım eğer yumurtlaman tam olgunlaşmıyorsa hayıt suyu falan denemeni tavsiye ederim bir araştır istersen

sudemsu takıpteyım canım ılk defa yaptım teşekkür ederım bakalım olacak mı
    Pekı öyle olsa gelişmese kımyasal olurmuydu ? Ocakta kımyasal oldu çünkü 11. Gun sonra dustu kanama oldu değer de guzel yukselmıstı 273 tu yanı öyle 50 de kalmadı

deleted_6218 gerçi daha yeni başlamışsın galiba sen yumurtlama testine adetten sonra benim genelde 13-14.gün oluyor yumurtlamam daha seninde var bitkisel bir şey hayıt suyu diyorlar ama yumurtlama döneminde olabilirsin ondan şimdi içme eğer bu ay olmazsa adet olursan adette başlanıp yumurtlamaya kadar içilen bir şey

sudemsu sagol canım ben adetın 5. Günü başladım aslında arkadsım dedı erken olursun belkı ılk defa yapacaz ya bılmıyoz bugün 14. Gun takvıme göre bugün pık nokta ama gecen ay geç adet oldum normalde 28 günde bır 32 gun oldu kımyasaldan dolayı sanırım ıste hala gormedım bugün Akşam 18:30 da yapacam testı bakalım ne çıkacak 🤣

sudemsu hayırlı olsın öncelıkle sağlıkla kucağınıza alın bende ablam ıcın yazıyorum ablamın da 12gun gectı evde kaset test yaptı negatif sizce kan testi verse kanda cıkarmı

Emine0125 teşekkür ederim 😍 inşallah vardır ablanda da bence kaset test negatif çıktıysa iki gün sonra bir daha idrar varsa idrar yapsın pozitif çıkarsa kan yaptırır hamile bile olsa ne kadar geç test verirse o kadar iyi aslında

deleted_6218 benim takvimle aynı olmadı bende üç ay takip ettim ilkinde güzel yumurtladığımı hissetmedim ya da ben yapamadım ilkinde ikincisinde t çizgisi C den bile koyu çıktı hemde yapar yapmaz dedim bu sefer çocuk oldu dedim geçen ay olmadı işte şaşırdım yumurtlama olunca gebelik hemen olur sanıyordum ama konser olması lazım işte bu ay yine t çizgisi cden daha koyu olduğu gün oldu çok şükür bu ay oldu darısı sana inşallah 😍 benim de takvimden hep önce oldu adetten 12,13-14günler oldu benim yumurtlamam herkesin ki Farklı işte ☺️

sudemsu ıns canım benım ılk ve son olur benımde sırf yumurtlama günümü meraktan aldım yaptım bende bende beceremıyorum bu ay olmıcak dıyorum hep 🤦‍♀️ Ins tersı olur allh kolaylaştırır bakalım canım hayırlısı hakkımızda