Goat😞 çok üzüldüm çok … Meleğin ahiret günü seni ve babasını cennet kapisinda bekleyecek ve sizi almadan cennete girmeyecek size şefaatci olacak insaAllah annesi … Rabbim hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde nasip etsin 🤲🏻❤️

taricat başladık başladık 2 gün oldu adetim biteli😁 hayırlısıyla inşallah diyelim🌸 7 Nisan bir sonraki adet tarihim

8 aydır deniyorum bu 9.ayım buraların daimi mart kedisi benim 😂😂

taricat 2. Çocuğu istemek ile istememek arasında ki ince çizgideyiz… Size başarılar dilerim 😂 dahil olur muyum bilmiyorum

Ariel Oh iyi hadi bakalım sağlıkla hayırla tez vakitte müjdeli haberini alırız insAllah 😂👌🏻🌸

Flamme Bende aynı o cizgideydim ama sonra dedim ki neden olmasın 😂 kardeş güzel şey ya çok geç yapılınca da aralarında yaş fikir uyuşmazlığı olduğu için uyum sağlayamazlar pek , kendi ablalarimla olan bagimdan biliyorum 😂 o yüzden sizi de bu kervana bekleriiiiz 😂

😂 😂 Haklısınız kardeşim ile aramda nerdeyyse 9 yaş var

taricat yokum :) bez fiyatları 🙄 iki yaşında bile değil bebem

Ayysssn evet bunu mutlaka yapicam heyecanla beklemedeyim😂

Guliyare Evet uzmanlara göre de zaten ilk çocuğun en azından 2 yaşını geçmiş olması en ideali :) hem maddi hem manevi

taricat bende hamileydim sevincim kısa sürdü dış gebelik geçirdim 😔rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip eylesin 🤲🏻💖

taricat çok istiyorum ilk olacak 5 aydır deniyorum olmadı daha . Kistim var ama doktor basit kist engel değil dedi. Tüm testlerim iyi çıktı , adetim düzenli.Ablam da 5 yıldır evli çocuğu olmadı daha , onda da sebep yok . Korkmaya başladım.