taricat bende mart nisan gibi düşünüyordum aslında ama yumurtlamaya 2 gün kala korunmasız yapmış bulunduk bu ay olmazsa eğer bende varım😅✋🏻 olursa eğer 2. Olacak benim de ve gönlümden geçen hep ikiz olması inşallah hayırlısıyla, sağlıkla nasip olur💗 Allah isteyen, hakkıyla anne baba olabilecek herkese nasip etsin inşallah🙏

17 gün sonra

Kızlar Mart ayı gebelik çalışmalarına başladık mi ? 😎Ya da var mı aranızdan gebe olduğunu öğrenenler buyrunuz

Ya bende çok istiyorum inşaallah olur dıye aranıza katılalım

taricat ben öğrenmiştim tam sevinmişken yarım kaldı ama malesef kısa sürdü düşük yaptım 😐 ilk regl sonra bidaha bakalım inşallah bu defa bir şey olmaz

Goat😞 çok üzüldüm çok … Meleğin ahiret günü seni ve babasını cennet kapisinda bekleyecek ve sizi almadan cennete girmeyecek size şefaatci olacak insaAllah annesi … Rabbim hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde nasip etsin 🤲🏻❤️

taricat başladık başladık 2 gün oldu adetim biteli😁 hayırlısıyla inşallah diyelim🌸 7 Nisan bir sonraki adet tarihim

8 aydır deniyorum bu 9.ayım buraların daimi mart kedisi benim 😂😂

taricat 2. Çocuğu istemek ile istememek arasında ki ince çizgideyiz… Size başarılar dilerim 😂 dahil olur muyum bilmiyorum

Ariel Oh iyi hadi bakalım sağlıkla hayırla tez vakitte müjdeli haberini alırız insAllah 😂👌🏻🌸

Flamme Bende aynı o cizgideydim ama sonra dedim ki neden olmasın 😂 kardeş güzel şey ya çok geç yapılınca da aralarında yaş fikir uyuşmazlığı olduğu için uyum sağlayamazlar pek , kendi ablalarimla olan bagimdan biliyorum 😂 o yüzden sizi de bu kervana bekleriiiiz 😂

😂 😂 Haklısınız kardeşim ile aramda nerdeyyse 9 yaş var