Flamme Bende aynı o cizgideydim ama sonra dedim ki neden olmasın 😂 kardeş güzel şey ya çok geç yapılınca da aralarında yaş fikir uyuşmazlığı olduğu için uyum sağlayamazlar pek , kendi ablalarimla olan bagimdan biliyorum 😂 o yüzden sizi de bu kervana bekleriiiiz 😂

😂 😂 Haklısınız kardeşim ile aramda nerdeyyse 9 yaş var

taricat yokum :) bez fiyatları 🙄 iki yaşında bile değil bebem

Ayysssn evet bunu mutlaka yapicam heyecanla beklemedeyim😂

Guliyare Evet uzmanlara göre de zaten ilk çocuğun en azından 2 yaşını geçmiş olması en ideali :) hem maddi hem manevi

taricat bende hamileydim sevincim kısa sürdü dış gebelik geçirdim 😔rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip eylesin 🤲🏻💖

taricat çok istiyorum ilk olacak 5 aydır deniyorum olmadı daha . Kistim var ama doktor basit kist engel değil dedi. Tüm testlerim iyi çıktı , adetim düzenli.Ablam da 5 yıldır evli çocuğu olmadı daha , onda da sebep yok . Korkmaya başladım.

Elhafnurr ah canım benim 🥺aminnn Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin 🤲🏻🌺

Aslihan Allah Allah 🙄peki ablanizin durumunu da belirttiniz mi doktorunuza ? Belirttiyseniz ne dedi acaba ?

Sizlere kolay geleee👋Ben kapttım o defteri Allah isteyene gercekten hak edene versin inşallah🤲💐

taricat beeennnnnnn varimmm🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ Cok istiyorum cokkkk

Nabersin61 Yaaa Rabbim nasip eder insAllah bu ay uğurlu gelir bize 😍 ilk bebeğin mi olacak ne zamandır deniyorsun bakalım kuzucuk ☺️