https://imgyukle.com/i/E5UdmG
Kızlar merhaba bugün 5 gibi test yaptım 5 dakika geçince kutusuna koyup çöpe attım az önce bakayım dedim bu şekildeydi sizce hamile miyim?
Hamile miyimm????
Bence gebelik ve çünkü olmasa çizgi cikmiyo ne kadar bekletsen de varsa muhakkak çıkıyor gozunuz aydın rabbim bana da nasip etsin
ZeynepSare9485 ayy şuan kötü oldum ikinci hamileliğim ve karmaşık duygular içindeyim🥲 Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin dualarımda olucaksın tatlım🙏🏻❤️
Betul66 evet hatta adet günümden 2 gün önce 3 gün süren hafif kanamam oldu test yaptım negatif çıktı 5 gün geçtikten sonra tekrar yaptım yine negatif çıktı dün gece midem çok bulandı afedersiniz çok sık tuvalete çıkıyorum bugün yine yapayım dedim ve sonuç
Betul66 yarın sabah gidip kan vericem bakalım🥰 çok teşekkür ederim Allah razı olsun🙏🏻
Senem-34 inşallah canım🙏🏻
Betul66 sonuç çıkınca haber ederim🌸
Deleted09 yess 👍🏻
Benimde bi sorum var ama geçen ay 13 ocakta adet oldum bu ayda 15 16 gibi adet bekliyordum doğum yapalı bir sene oldu ama düzenli olmuyorum dördüncü olmam daha sorum hala adet olmadım bugün kan testi verdim negatif cıktı ama aklımda soru kaldi
Ikiprens_annesi benimde öyleydi canım ben 1 ay oluyorum 1 ay olmuyorum sonra 2 ay olmuyorum bu ayda olmadım hatta günümde hafif kanamam geldi ben adet başlangıcıdır diye ped taktım ama ped temizdi. Doktora görün bence bende yarın kan vericem eğer hamileysem gebelikten sonra doktora gidicem düzensizlik için.
Nuray26 yaptığımda 5 dakika bekledim normalde 10 dakikaya çıkan sonuç geçerli sayılıyor çöpe attım bi bakayım dedim bu halde yarın kan vereceğim inşallah🙏🏻
Deleted09 evet hamilesin gözün Aydın ❤️😍
Deleted09 bende aynı olacak gibi karnım filan agriyo sonra biraz sanırım stres yapıyorum bilmiyorum bugün de test verdim negatif cıktı dediğin gibi olmazsam haftaya bi doktora gideyim
Anonimhatun teşekkür ederim🌸
ZeynepSare9485 birkaç sat bekleyince kuruma çizgisi çıkıyor benim bir iki defa öyle oldu bu yüzden net iki çizgi çıkmayınca değilsin tabi ilk 10 dakika için konuşuyorum