Sexy_lady Deleted14 ahahaha kız serpil bizim denizlide tek aktivite bu pazar günü pazara git hangi pazara gidiyorsun 😂😂😂
Deleted14 Sexy_lady valla ya 🤦🏻♀️ Bağbaşında pazar pazarına gidiyorum sen ? Hiçbişey yok ki yapılcak Denizli’de aşırı sıkıcı
Kuzulkurt ZRaporu biz buzlu alıp mangalda yapıyoruz çok güzel oluyor, hani kendimize göre yaptığımız için güzel geliyor ☺️
ZRaporu Kuzulkurt ben de bi ara evde sac tavada yapıyordum. Aynı lezzeti yakalıyordum valla tavayı en son ekmekle sünnetliyordum 😁
Sexy_lady ZRaporu al işte ben şimdi gece gece neden bulayım kokoreçi Allah aşkına olacak iş mi bu şimdi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂😂
ZRaporu Gutmamy yarım ekmeği 18 falan. Eskiden 7 liraya 3 çeyrek yediğim için koyuyor bana bu fiyatlar 😅😁
Sexy_lady Gutmamy evet ama Almanya ya gidip geliyorduk nişanlı iken evlendikten sonra fırsatımız olmadı maalesef🤩🤩
Sexy_lady Gutmamy seneye düşünüyoruz eşimin baba tarafı sülale olarak hepsi orda bazıları burada onlarda emekli olup geldiler 😊😊🤩Ben seviyorum orayı 😊😊
ZRaporu Sexy_lady ben geçen sirkeci ‘de yedim 18’di yarımı. Şimdi baktım internetten aynen daha pahalı iyi yemişim Gala’dan yedim. Oradan başka yerde yemiyorum zaten.
Sexy_lady ZRaporu amaaan merak edilecek bişi yok ki bildiğin beyaz toprak işte tırrrrttt 😂😂😂gezilecek Bi tane doğru düzgün yer yok seyir tepesi yaptılar anasını satayım mahalle gibi oldu gelen geçen orda 😂😂😂
Gutmamy Sexy_lady Inşallah 😍😍 Bende çok seviyom burayı 😊 Türkiye vatanimiz çok özlüyoruz çok zor cidden. Ama Türkiye’de yaşayamam çok farklı orası.
Kuzulkurt ZRaporu Tavada denemedik hiç yine alıp dondurucuya atalımda öyle denettiririm eşime 😂 bende ekmekle dipte kalanı sünnetlemeyi severim 🤤
Sexy_lady ZRaporu nah dışarıda yerim 1 kilo alırım 25 TL ye evde yapar patlayana kadar yerim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sexy_lady Gutmamy valla onca haberleri izliyorum da vatanım güzel vatanım en azından güvendeyiz kuzum baksana asanlar 1 günde işgal girişiminde bulundu yiyorsa Türkiye ye yapsınlar 🤨
ZRaporu Gutmamy amin sağol canım Allah herkesin yardımcısı olsun. Zor dönemlerden geçiyoruz Allah psikolojik rahatlık versin bu durumlarda.
Capkinkedi Sexy_lady içimde acayip bi gelecek kaygısı var. Öyle belirsiz öyle sürprizli bi hayatım var ki yarın ne yaşayacağımı ben bile bilmiyorum. 🤷🏻♀️😅 Yaşıyoruz ama bomboş belkiiiğğ bana ahanda böyle 💵 birşey lazım😂😂