Sexy_lady Gutmamy seneye düşünüyoruz eşimin baba tarafı sülale olarak hepsi orda bazıları burada onlarda emekli olup geldiler 😊😊🤩Ben seviyorum orayı 😊😊
ZRaporu Sexy_lady ben geçen sirkeci ‘de yedim 18’di yarımı. Şimdi baktım internetten aynen daha pahalı iyi yemişim Gala’dan yedim. Oradan başka yerde yemiyorum zaten.
Sexy_lady ZRaporu amaaan merak edilecek bişi yok ki bildiğin beyaz toprak işte tırrrrttt 😂😂😂gezilecek Bi tane doğru düzgün yer yok seyir tepesi yaptılar anasını satayım mahalle gibi oldu gelen geçen orda 😂😂😂
Gutmamy Sexy_lady Inşallah 😍😍 Bende çok seviyom burayı 😊 Türkiye vatanimiz çok özlüyoruz çok zor cidden. Ama Türkiye’de yaşayamam çok farklı orası.
ZRaporu Kuzulkurt ben de bi ara evde sac tavada yapıyordum. Aynı lezzeti yakalıyordum valla tavayı en son ekmekle sünnetliyordum 😁
Kuzulkurt ZRaporu Tavada denemedik hiç yine alıp dondurucuya atalımda öyle denettiririm eşime 😂 bende ekmekle dipte kalanı sünnetlemeyi severim 🤤
Sexy_lady ZRaporu nah dışarıda yerim 1 kilo alırım 25 TL ye evde yapar patlayana kadar yerim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sexy_lady Gutmamy valla onca haberleri izliyorum da vatanım güzel vatanım en azından güvendeyiz kuzum baksana asanlar 1 günde işgal girişiminde bulundu yiyorsa Türkiye ye yapsınlar 🤨
ZRaporu Gutmamy amin sağol canım Allah herkesin yardımcısı olsun. Zor dönemlerden geçiyoruz Allah psikolojik rahatlık versin bu durumlarda.
Capkinkedi Sexy_lady içimde acayip bi gelecek kaygısı var. Öyle belirsiz öyle sürprizli bi hayatım var ki yarın ne yaşayacağımı ben bile bilmiyorum. 🤷🏻♀️😅 Yaşıyoruz ama bomboş belkiiiğğ bana ahanda böyle 💵 birşey lazım😂😂
Sexy_lady ZRaporu Burda da en meşhur Kokoreç TIR var adam baya hem dükkan hemde TIR dorsesi içinde yapıyor birleştirmiş yani orası da tadını bozdu ama eskiden Az parayla lezzeti buluyorduk şimdi para veriyoruz ama yad yine yok 🤷♀️🤦🏻♀️
Gutmamy Sexy_lady Ya Tabiki öyle kuzum. Dedim ya Vatan başka. Bizde türk haberleri izliyoruz . Kadın öldüren hırsızlık yapan, taciz tecavüz vs vs… adam canı sıkılıyor yolda giden birini öldürüyor. İnsan hayatına değer yok maalesef orda da 😏😐
Sexy_lady ZRaporu dost acı söyler bacım boşuna buraya gelip paranı harcama diye söylüyorum seni düşünüyorum yani git Antalya Manavgat a İzmir Bornova ya Aydın Kuşadası na Muğla Dalaman a daha sayayım mı 😂😂😂😂
TombulHatun Sexy_lady akşam 10da işten çıktm geldim kızımla oynadm başka hiç birşey yapmadm o uyudu bizde eşimle kahve keyfi yapıyoruz 😂 bu yorgunluğun üzerine haftasonu ful temizlik hazırlık ile geçecek 😂😭
Sexy_lady TombulHatun Ne güzel valla ohhh misss afiyet bal şeker olsun sie o zaman beybisi 😍😍😍🙏 benim li yarın işe gidecek yine o yüzden erken kayış zaten asker arkadaşı gibi olduk neyse neyse dert yanmayacağım 😂😂😂😂