Kbss 😂 evet ilk ay değil ama 2. Ay hamile kaldım
Vajinal orgazm
Guzellericinden genellikle süre okadar bizde de ama 2 saati bulduğumuzda oluyor bazen. zamanımız bolsa acele etmeyiz bizim en hızlı süremiz 40 dk civarıydı ve mecburi kısa tutmuştuk. Bende 5 dk içinde bitirenlere şaşırıyorum🙈
Guzellericinden 2. Mi hahahah ana biz bitmişiz be helal olsun bacım nediyim😂
Ozge49595 😂😂bu forumda en cok seni merak ediyorum. Zaten en çok da sana cevap atıyorum 😂
Ariel bizim de bebekten önce ara vererek dinlenerek 3 saat seviştiğimizi biliyorum 😂 görev gibi yapmamak lazım zaten zaman vererek öperek okşayarak olması gerekiyor . Şimdi bebek var 1 saat civarı ancak 😅 5-10 dakikada kadın zaten orgazm olamaz ki mümkün değil 😅
Polyannacilik iki kez yapmak çok ekstrem bi durum mu ki 🙄 Bir saat sevişme dedim napıyorsunuz dedin , iki kez yapılır dedim o da çok geldi 😃 🙈
Cicekliperde ay evet fark ettim tesekür ederim 🤣
Guzellericinden ne biliyim bacım sordum işte 😂
Guzellericinden aynen öyle ön sevişme çok önemli tam vaktinde o ana ulaşmak lazım bu da çiftlerin birbirini cinsel açıdan da çok iyi tanımasına bağlı🤗 bizim bebekten öncesi yok ilk ilişki de hamile kalmıştım şimdi 4 yaşına girecek oğlumuz birkaç aya😊son 2 senedir o konuda rahatız ama gece uykuları düzene girdi odayı ayırdık falan rahatladık😅 çoğu kadının orgazm olamama sebebi malesef erkeklerin buna önem vermemesinden kaynaklı. Eşlerinin vücutlarını tanıyıp onlara göre yön verseler ilişkiye her iki tarafta mutlu olacak aslında.
bireylulmeselesi merhabaa hemen birşey sorabilir miyimm bende hamileyimde şuan ilişkiniz o dönemde nasıldıı biraz bahseder misin bazen yapıyoruz ama ben şahsen korka korka 😅 ama merak ediyorumm kendim orgazm olamadımm sen nasıldın nasıldı bi anlatırmısın 😌
Gknlll hamileliğin ilk üç ayı doktor öyle bişey söylemedi ama ben bebeğe bişey olur korkusuyla ilişki yaşamadım ama 8. Aya kadar çok sık olmasa da yaşadım. Eğer riskli bir gebeliğin yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Tabi bence çok da sert şey yapmamak lazım 🤭 orgazma gelince ben zaten hiç vajinal orgazm yaşamadım hep klitoral oldu. Onu merak ediyorum işte inşallah bir gün deneyimlerim ben de
bireylulmeselesi klitoral oldun o zman değil mi hamileyken teşekkür ederim canım
Gknlll evet öyle oldu
bireylulmeselesi bende genelde öyle oluyordum amaa o anda orayıı çok hareket ettirmek zorunda kalıyorum gibi hissettim 🙈🙈 sürtünme çok oluyorya o esnada
Sonraa dedimkii neyse sen devam et 🙈😂😂