Ariel 5 kez nasıl oluyorsunuz tek bir ilişkide mi 🙈 benim 3. Zor oluyor valla aşırı yoruluyoruz 😂🙈

Polyannacilik bir - bir buçuk saat çok değil ki . Zaten olması gereken süre . Ön sevişme uzun olunca kadın orgazm oluyor zaten .bir İki kere de birliktelik olunca tam normal 😂

Gzli23 dediğim gibi ön sevişme uzun tutulmalı . Yeterince hazır olduğunuzda birliktelik yaşanmalı 😊

Ariel benim bir - bir buçuk saat sevişme dediğimde napıyorsunuz o kadar demişler sizin de öyledir mutlaka 😅 5 kez orgazm olmak demek uzun bi süreyi kapsar 🙈

Guzellericinden genellikle süre okadar bizde de ama 2 saati bulduğumuzda oluyor bazen. zamanımız bolsa acele etmeyiz bizim en hızlı süremiz 40 dk civarıydı ve mecburi kısa tutmuştuk. Bende 5 dk içinde bitirenlere şaşırıyorum🙈

Ariel bizim de bebekten önce ara vererek dinlenerek 3 saat seviştiğimizi biliyorum 😂 görev gibi yapmamak lazım zaten zaman vererek öperek okşayarak olması gerekiyor . Şimdi bebek var 1 saat civarı ancak 😅 5-10 dakikada kadın zaten orgazm olamaz ki mümkün değil 😅