Cast ajans
Blondie seçilmek değilde kızınız firma sunumuna uygun bulunmuş siz ajansa kayıt yaptrmadan firmaya çocuğu sunmuyorlar kayıt yapacaksınız sunacaklar seçilirse çekime filan çağırılacak. Bende p şekilde 3 yada 4 ay önce kaydettirdim kızımı 300 TL ödeme yaptk yıllık henüz bir çekim de veya bir yerde oynamadı. Yani ben 300 TL gözden çıkardm anı olsn kızıma istediğim için kayıt yaptırdım geçenlerde bir mama sandalyesi reklamı katalog çekimine seçildi ama biz gidemedik çekime. Genelde evet ajanslar para istemez diyorlar bende arkadaşmn yeğeni bu ajansa kayıtlı olduğu için kayıt yaptrmıştm. Yani 200 TLyi gözden çıkartıp kayıt yaptır bence nasip belli olmaz
TombulHatun evet bizde gözden çıkardık şansımızı deneyelim dedik bizimkide ya katalog ya reklam olucak Perşembe günü arayacaklar eğer olursa 13 martta istanbulda cekim olcakmis insallah olur bakalım en azından anı olur dedim :)
Blondie ya inşallah olur hayırlısıyla😂 benim kızı babamn bir arkadaşı kendi ajansına kayıt etmek istedi mesela onlar hiç ücret almıyorlar babam diyo ona da kayıt yapın nasıl olsa ücretsiz 😂😂
Blondie bizi kaç yerden çağırdılar para istemediler.Sizi çağırana güvenmeyin bu yol ile herkesten para koparıyorlar
KirmiziOjeli biz başvurduk onlar sadece 4 gun sonra mesaj attılar arama yapmadilar ben aradım konuştum
KirmiziOjeli biz başvurduk onlar sadece 4 gun sonra mesaj attılar arama yapmadilar ben aradım konuştum iste şansımızı deneyelim dedik
- Düzenlendi
TombulHatun yaptırsana kız en azindan birkerede olsa en azından anı kalır 😂 benim eşim izin vermedi ilk başta hayir dedi kızımı vermem onlarin eline iste kızımdan parami kazancam triplere girdi😂 sonra teyzesi aramis güvenilir iyi bir yer dedi tabi bilemem yine de ben guvenemiyom pek çünkü bu para alip sonra kayboluyorlar ya ondaj😂 teyzesi iste size kalmış demis kayit yaptirsanizda bir sorun olmaz dedi sonra ikna oldu bi sansimizi deneyelim dedik bizde😂
Blondie o zaman sıkıntı etme kuzum oluruna bırak, amaaan batan balık yan mı gider ne öyle Bi söz var işte anladın 😂😂
taricat valla ben görmedim Bi ünlünün çıkıpta keşke doktor olsaydım keşke öğretmen olsaydım diye😂 yedikleri önünde yemedikleri arkalarında, ayrıca ünlü oyuncu olup avukat olan, işletme okuyan çok ünlü var, ünlü olmak daha iyi para kazandırıyor diye o mesleği yapıyorlar, valla keşke annem gil beni ajansa yazsaydı da ünlü olsaydım 😂😂
Blondie işe başladm ya fırsat bulamadm onada götürücem 😂 ya ne para kazanıcaz sanki başrol ayrıca seçilsede bebek projeyi kabul edip etmemek sana kalmış. Anı kalsn bi tane bebelere 😂 en azndan derim kızım ajansa kayıtlıydn havan olsun 😂😂😂
Ask_hosmus aynen aynen milyarlar vermedim zaten😂 hayir 500 lira isteselerdi vermezdim zaten amann 😂
Ask_hosmus aynen öyle bende hic görmedim küçüklükten beri oynayan ünlü cok var hallerindende memnunlar😂 keske benide kaydetselermiste ünlü olsaymisim😂