Eşime soğuk davranmak istiyorum beceremiyorum
Gutmamy Türkiye de çok fazla değil aslında, Almanların bu tür bir uygulaması varsa belki orda da yazılıyordur böyle şeyler bilemeyiz. Sonuçta burda yazan kimseyi tanımıyoruz belki eşini başkasıyla yapmaya çalışanlar bizim en yakınımızdadır. Sürekli Türk milletini kötülemeyelim lütfen 🙏
Gutmamy konuyu buraya getirmedim, milletini kötülüyorsunda demiyorum ama her tuhaf, saçma postun altında “Almanlar bile bu kadar değil” vs yazıyorsun ona ithafen yazmak istedim. Amacım seni kırmak değil ve yorumlarını, fikirlerini beğenirim genelde ama bu tür yazılar hoş değil. Ben bir Türk vatandaşı olarak bunu kabul edemiyorum 🥲
Kuzulkurt evet birçok yerde böyle şeyler yazmış birazda ondan sinir oldum sanırım aa Türler şöyle Almanlar hiç böyle değil Türkiye’de demek böyle Almanya’da hiç böyle değil sevmiyosun yaşamıyorsun yaşamadığın ülke ve milletini kötülemeyi de bırakmalı nedir bu Türklerin bile Türk düşmanlığı anlamıyorum burda gerçekliği bile tartışılır sapıkça bir konu yazıyo sen bu yazılandan ötürü Türk milletini kötülüyosun yok öyle bi dünya @Gutmamy
Gutmamy anladık canım almansın
bugsbunnyy Çok komiksin 😂😂
Gutmamy biz de dışarda dolaşırken o geniş insanları görmüyoruz burda paylaşıyor insanlar almanlardaki forumlara da bi göz atabilirsin belki anonim olunca ne alalarını okursun buraya bazen erkekler bile girip saçma sapan insanın aklının almayacağı şeyler yazıyo bunlar üzerinden bir milleti değerlendiremeyiz
Gutmamy ya burda her yazılana inanmamalısın ve bu yazılanlardan yola çıkmamalısın. Sen Türkiye’ye geldiğinde bu tür insanlarla karşılaştın mı hiç? Evet kadın cinayetleri, taciz, tecavüz çok ama bunu katiller, tacizci ve tecavüzcüler yapıyor bu ülkenin bütün vatandaşı yapmıyor, bunun için Adalet bakanlığı sorgulanmalı vatandaş değil. Caydırıcı cezalar olmadığı sürece Türk milleti sokağa bile dökülse yine aynı olur bu işin sonu.
Gutmamy Daha evvel almanların bu tarz kullandığı bir platformda bulundun mu peki? Açıkcası ben sokakta eşini başkasıyla paylaşmak isteyen bir adama asla denk gelmedim, hatta birinin cinsel hayatını bile ilk kez burada dinledim ilk defa şu an şahit oldum bu platformda. Yani o postu açan kişide ben türküm demedi ki belkide oda almandır yada farklı bir ırktır bilemeyiz. Türkiyede asla yaşayamam dediğiniz yerden yola çıkıyorum. Bu tarz olaylar çok fazla var almanyada daha dün belgeselini izledim ben. Ha ben demem “türkiyede bile almanlar kadar rezili yok” diye. Çünkü konu ırk değil insanlık. Bu şekilde yaparak olayı normalleştirmeye çalışıyorsunuz gibi oluyor, almanlar yaparsa normal türk yaparsa anormal gibi. Bunu yapan herkeste sorun vardır, insanlık sorunu.
- Düzenlendi
Gutmamy “Gerçekten öyle. Vatanimizi mahfettiler. Türkiye de yaşayamam ben. İnsanlar çıldırmış. Rabbim iyilerle karşılaştırsın hepimizi. Başka diycek bişey yok.
ne edep kalmış, ne hayâ. Bazı kadınlar da. Cidden yurtdışinda yaşıyorum ben bu kadar rahatlık, edepsizlik yok. görmedim ben.
Yemin ediyorum sizdeki genişlik Almanlar da yok.”
Bunlar senin yorumlarının bir kısmı, Almanları övdüklerini kopyalamadım bile.. sen olsan ne düşünürdün bu yorumlar karşısında?