Kızlar merhaba 1 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyo eşimde bir sorun yok ama benim yumurtalıklarım çatlatma iğnesiyle bile tam çatlamıyo kist oluyo ne yapabilirim çatlamadı için bilgisi olan var mı lütfen yarfım edin 4. Kez çatlatma iğnesi olucam

Nur18181 canim ceviz suyu ve incir havuç kuru yapa bilirsin istersen bir bak youtube de var incir ve havuc kuru yaz ibrahim saraçoglu oneriyor bende bua y yaptim ama henuz adetime var umutlu degilim bu aydan .. cok kisiye fayda etmis gercekten igneyle bile buyumeyen catlamayana bile yardim etmiş ama prolaktini yani sut hormonu yuksek olanlara olmaz sen bi arastir

Ayteh çok saol canım yaa evet bi arkadaş daha önerdi bu ay başlıycam inşallah

DenizMehmetSnmez geceden 2 3 tane kirilmiş ceviz içini bir bardak ilik suya atiyorsun ve agzini kapat bisiyle sabah uyaninca ac karnina iç faydasi varki zarari yok adetin 2 ci gununden başlaniyor ve hergun taze yap

Ayteh yapayım canım her gün bir bardak tek mi içeyim bugün son günüm adetimin bugun başlasam olur mu canm