• Muhabbet
  • 🍀🤍Hayata tutunma sebebiniz desem🤍🍀

2bebelianakurt kendımıde sevıyorum tabı kendim ıçın yaşıyorum ıllakı ama evlat çok başka karşılıksız sevıp canımı vereceğim tek ınsan kızım ve hayata tutunma sebebim çoğu şeye katlanma sebebimde kızım Allah ona uzun ömür ve adı gıbı bı hayat nasıp etsın ınşallah 🙏💕

2bebelianakurt eşim ve kızım allahım ikisinede hayırlı uzun ömürler versin eşimin hakkını asla ödeyemem Allah ondan binlerce kez razı olsun şu geçim darlığında Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

2bebelianakurt aslında herkes eşi ve çocuklarını söyleyecek nedendir bilmem ben katılmıyorum pek.Sevmek ayrı onlar için hayata tutunmak ayrı o zaman o hayat senin olmaz sanki onlar için yaşıyorgibi bir şey olur

2bebelianakurt hayata tutunma ve yaşamadaki en büyük sebebim dini inancım. Ardından gelen en büyük sebep de nişanlım♥️Benim hayattaki şansım mutluluğum inci tanem♥️

2minikmucize evet onlar için yaşıyorum 🥰mutluyum bu durumdan onlar mutlu ve huzurluysa bende öyleyim

Cleopatra kız öyle hayata tutunma sebebi mi olur o imkansız artık daha kötüye gitmesin de baska bişey istemez bu ada razıyız