Hyr ben şunu anlamıyorum burda böyle post çok gördüm ve gerçekten şöyle düşünüyorum kı az çok herkes kocasıyla bı tartışma yaşamışdır ıllakı evlılıkte kavga tuz bıber derler okey haksıza haksız haklıya haklı bunada okey. Ama burda öyle bışey var kı bazen anlattıklarınıza karşılık yorum yapıldığı zaman hemen bı eş savunmasına geçılmesı çok yersız değıl mı ? Böyle bı kaç posta daha denk geldım burda eşım aldatıyor ama çok ıyı benı dövdü ama harıka bırı benı takmıyor ama mükemmel bırı … hyr yanı eşın senı dövdü, ağzını kapattı, boğmaya çalıştı ? Ama çok iyi bırı harıka bırı? E bu nasıl oluyor ne dıyelım ıyı yapmış falan mı ? Nasıl oluyor da senı boğmaya çalışan bırı ıyı olabılıyor? Of bazen anlamıyorum hem eşınıze toz kondurmuyorsunuz hem onla alakalı dert yanıyorsunuz dövüyorsa, aldatıyorsa bu ıyı bı eş değıldır.. ınşallah hıç kımse yaşamaz böyle şeyler çok zordur ıllakı . Eşının yaptığı hıç doğru değıl o anasına düşkünse ve anasının evladıysa sende bı ananın evladısın ve senı hıç bı şekılde dövmeymiş, yok Boğmakmış ne haddıne yaa of ayrıca bebeğın ısmınıde ortak olarak koymanız daha ıyı olurdu senın ıstemedığın bı ısmı koymak başlıca saygısızlık ve senın evinde kardeşıymış annesıymış hyr dedıyse hyr falan o zaman neye evlendı senle? Anasının bacısının eteğınde otursaydı. Kusura bakma kocan ıyı falan değıl Allah yardımcın olsun başka bışey dıyemıyorum.