ketenprenses lütfen boyle şerefsiz bir adamdan gördüğün hem fiziksel hem duygusal siddet icin kendinde suç arama. Adam seni kuluçka makinası zannediyor galiba , seni koleden sayıyor resmen . Yani şiddeti geçtim çocuğun ismini kendi koyması , seninle muhatap olmaması zaten başlı başına benim nazarımda boşanma sebebi . E bir de beni dövdü diyorsun o adamla sakın ha ömür gecirme . Sadece sen yipranmayacaksin şiddet olan evde evladın da psikolojikmen hatta ileride belki fiziksel olarak o da yipranacak ama psikolojikmen evladını kaybedersin hayatı ona zindan edersin bu adamla.evli kaldıkça… Ailen arkandaysa boşa . Yani arkanda değilse bile çocuğa bakabilecekse ailen girersin bir işe çalışırsın kiraya cikarsin iş çıkış saatine kadar annen bakar çocuğa , bir de nafaka bağlarsin . Sakın o adamla evli kalma, bu şiddetin hangi seviyeye gideceğini bilemezsin belki birgün kendini frenleyemeyip doverken seni öldürecek belki çocuğuna da zarar verecek . Riske atmaya hiç gerek yok , korkuyorsan da polise söyle şiddet gördüğünü vs uzaklaştırma al . Ayrıca bunca şeye rağmen eşim iyi bir insan diyorsun , gözünü seveyim kötü bir insan olması için daha ne yapması lazım sence ? Öldürmesi mi lazım ?