Ggizlibiriii benimde beni anlayan benim gibi biriyle saatlerce dertleiesim geliyor canım anca biz birbirimizi anlarız yani. Bende öyleyim kendimi çirkin bakımsız hissederim ilk evlendiğimiz zamanlar, ben kaçarak evlendim yanına gittiğimde o kadar aktif bir cinsel hayatımız vardı ki şimdi aynı senin dediğin gibi. Ben yaklaşırım hemen der yatalım yarın iş var. Sonra baktı olmuyo cumartesi pazar yapalım der banyomu o güne denk getiririm tam gece yarısı olur telefonla uğraşır ben beklerim sonra çok yorgunum ya der uyur. Ya yorgun insan telefonla oynayabilir mi. Kaç kez konuştum ananemle dedem bile bizden iyi ilişki yaşıyor dedim. Anlamıyor bile. Yada anlamamazlıktan geliyor. En son bana sen s*kişme merraklısısın erkek olsan boş bırakmazsın dedi aşırı kırılmıştım. Hiç öpmez sarılmaz hep ben yaparım ben yaklaşınca heöen dur der sanki o an tecavüz edicem. Birde ilişki olsa bile 2dk sürer neoödjğunu anlamam bile ön sevişme yapmaz öpmez dokunmaz yapar geçer. Buna rağmen ben ağzımı bile açmadım bu konuda.