Deleted_1 aynı sayılırız ya göğüslerim sızlıyor ama adette te oluyor benim o yüzden çok birşey fark etmiyor belirtiyi dert etme kendimi dinlemek istemiyorum bende erken gebelik testi alayım dedim frenliyorum kendimi

Kbr18 inşallah canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Senem-34 işte kendimi dinlemeyi bıraktım her ay belirti arayınca vücudum beni hep yanılttı bütün belirtileri hissedip iki gün gecikmeli edet oluyorum sonuç hüsran o yüzden bıraktım kafaya takmıyorum

Aitaj_ beklemedeyiz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Senem-34 benim bogazim cok feci agriyor onun icin ates oldu. Test yaptim bisey cikmadi((((((

Aitaj_ dikkatli olun yinede negatif çıkabiliyor pozitif ken

Melsa ben 9 haftadayım geçen iki kere yine oldu merak etme arada gelecek sanırım yeni daha o yüzden korkma haftalar geçdikce ağrın da geçecek

Melsa yaaa olsun bu ay olmadı ama bir sonraki aya inşallah benim 2 günüm var kaset teste çıkar mı acaba korkuyorum olumsuz olacak diye

Deleted_1 siz oldunuz mu adet kaç gün var şuan sizin adete benim 2 kaset test var evde yapsam mı acaba

Senem-34 bence bekle adetin gecikirse yap emin olmak için

Kbr18 stres yapma bekle biraz daha belli olur canım hayırlısı inşallah 🙏🏻

Kbr18 polikistik over varmı sizde blki ondan geçikmiştir bnmde bir ada 15 gün geçikti gittim azcık polikistik over var dedi sizde bir baktırın hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda bebek haberini alırsınız

Senem-34 son bir gün sizin geçti mi gününüz geçtiyse yapın geçmediyse biraz daha bekleyin