Kbr18 hastanede vajinal ultrasonda belli oluyo bir kadın doğuma gidin bence gebelik varsa belli olur yoksada neden gecikti öğrenirsiniz öle bklemek daha stresli oluyo

masumperi bir kez daha kan verip öyle giderim büyük ihtimalle bu hafta teşekkür ederim 🙏🏻

Senem-34 anladım canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🌺🤲🏻

Melsa bu gün adet oldum bende elendim umutlar gelecek aya kaldı😢🥺herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🌺

Deleted_1 benim günüm bugün ama olmadım kaset test yaptım bir kaç gün önce negatif çıktı o yüzden bende elendim

Kbr18 merhaba ne durumdasınız regl oldunuz mu yok mu bu grupta pozitif haberi veren benim günüm bugün ama bir kaç gün önce test yaptım kaset test negatif çıktı

Deleted_1 hayırlısı olsun canım aynen umutlar Gelecek aya kaldi insallah🙏🏻♥️♥️

Senem-34 inşallah gebelik vardır bazen geç döllenme oluyor yoksa sürekli hamile miyim diye düşünürsen stresten geç olursun herşeyin hayırlısı

Marbled cok dogru ya:( ama gercekten elde olmuyor.. ben 3 aydir evliyim cok istiyoruz🥲 rabbim isteyen herkeze hayirlisiyla nasip etsin😁

Nabersin61 3 ay endişe etmek için o kadar erken ki. Akışına bırak. Önce evliliğin, evli olmanın tadını çıkar. Eşinle bol bol vakit geçir. Çocuk olunca ilgi de zaman da ister istemez bölünüyor.

Senem-34 hayır daha olmadım adet belirtin bile yok adet olayım ona da razıyım yok ama kadın doğum uzmanına gidicem büyük ihtimalle adet söktürücü versin bari

Kbr18 kesin hamile değilsen adet söktürücü masaj videolarını dene belki işe yarar ama adet olmadığından emin ol

Kbr18 bence gidene kadar masajları dene ilaç kullanmaktan iyidir

Deleted_1 kızlar yardım edin bana post açtım ama gören olmadı betam 7.64 çıktı doktorum dedi ki tutunamamış bebek olabilir 2 gün sonra bir daha yap kan tahlilini 😭

Kbr18 kızlar yardım edin bana post açtım ama gören olmadı betam 7.64 çıktı doktorum dedi ki tutunamamış bebek olabilir 2 gün sonra bir daha yap kan tahlilini 😭

Senem-34 yaaa kıyamam sana ne denir bilmiyorum ki bi bilgim yok bilen biri çıkar umarım