Senem-34 Deleted_1 benim günüm bugün ama olmadım kaset test yaptım bir kaç gün önce negatif çıktı o yüzden bende elendim
Deleted_1 Senem-34 inşallah gebelik vardır bazen geç döllenme oluyor yoksa sürekli hamile miyim diye düşünürsen stresten geç olursun herşeyin hayırlısı
Senem-34 Kbr18 merhaba ne durumdasınız regl oldunuz mu yok mu bu grupta pozitif haberi veren benim günüm bugün ama bir kaç gün önce test yaptım kaset test negatif çıktı
Kbr18 Senem-34 hayır daha olmadım adet belirtin bile yok adet olayım ona da razıyım yok ama kadın doğum uzmanına gidicem büyük ihtimalle adet söktürücü versin bari
Senem-34 Deleted_1 kızlar yardım edin bana post açtım ama gören olmadı betam 7.64 çıktı doktorum dedi ki tutunamamış bebek olabilir 2 gün sonra bir daha yap kan tahlilini 😭
Nabersin61 Marbled cok dogru ya:( ama gercekten elde olmuyor.. ben 3 aydir evliyim cok istiyoruz🥲 rabbim isteyen herkeze hayirlisiyla nasip etsin😁
Marbled Nabersin61 3 ay endişe etmek için o kadar erken ki. Akışına bırak. Önce evliliğin, evli olmanın tadını çıkar. Eşinle bol bol vakit geçir. Çocuk olunca ilgi de zaman da ister istemez bölünüyor.
Deleted_1 Kbr18 kesin hamile değilsen adet söktürücü masaj videolarını dene belki işe yarar ama adet olmadığından emin ol
Senem-34 Kbr18 kızlar yardım edin bana post açtım ama gören olmadı betam 7.64 çıktı doktorum dedi ki tutunamamış bebek olabilir 2 gün sonra bir daha yap kan tahlilini 😭
Kbr18 Senem-34 canım korkma lütfen benim de bi bilgim yok inş ikinci de yükselir kendini yormamaya dikkat et
Senem-34 Kbr18 sabah işe gidiyorum inş bu sefer herşey yolunda gider de tekrar olumsuz şeyler yaşamam hayırlısını sağlıklısını nasip etsin Allah 🤲🏻🤲🏻
Kbr18 Senem-34 amin canım adına dua ettim şu mübarek günde rabbim inş sağlıklı bir bebiş versin sana 🙏🏻
Senem-34 Kbr18 canım ikinci kan verişimde 37 oldu bugün yine verdim 111 olmuş ama böyle adet ağrısı gibi ağrım oluyor arada. Bel ağrısı zaten var korkuyorum