Senem-34 bende varım 😁 adetime 1 gün kalmış şimdi baktım da 😳. Normalde 1 2 ay sonrasında düşünüyordum ama bu aydan şüpheliyim hayırlısı bakalım.

Melsa anladım canm bizim de 5 kez falan oldu tam bilmiyorum böyle konuları cok yeniyim oyüzden bişeyler ögrenmek için soruyorum tabi bunun cok denemekle az denemekle alakasi yok ama insan merak ediyor kacinci da tuyor tutmuyor işte

Kbr18 5 yıl olacak bu yaz. 4 yaşında bir oğlumuz var bizde 2.yi istiyoruz kısmetse🌸

Svg

Melsa Amin. İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim.

Melsa yazdığını okurken gözümde canlandı. tam da öyle olmustu. Hatta kaynanam Ogun mantı açmaya çağırmıştı , benımde karnım agrıyordu demıstım ınsallah hasta olmam orda :) resmen oldum olcam gibi bi agrıydı hiç unutmam :)

Melsa Ayy ben. Tatil sürecim zehir olmuştu. 2-3 gün sürmüştü. Hastaneye gidicektik hatta aşırı sancıdan, ağlattı beni baya .Yerimden kalkamayınca test yapayım bi dedim. Adet gecikmeside vardı. O gece test yapıp sabahı gebe olduğumu öğrenmiştim. Tek taraflı ağrıydı bir de.

Kbr18 insallah canim Bol bol dua edicem sana 🥰🥰

Kbr18 insalah ya bende yeni gittim verdim kan ağrım.coktu

Aysegul_42 senin sonuçlar nezmn çıkacak canm sen de yaz çıkınca inş hayırlı bi haber alırsın

Melsa yarın adet günüm gebelik testi aldı eşim bugün yap diye ısrar ediyor ama beklemek istiyorum 1 2 gün☺️ adetim geçerse yaparım artık sonuca göre de kan tahlili veririm, yazarım ❤️

Ariel hadi hayirlisi canim insallah pozitif cikar güzel haberini beklicez🙏🏻🙏🏻♥️ Benimde adete son 2 gün kaldı bende bekliyorum gecikirse test alcam