Marbled Nabersin61 3 ay endişe etmek için o kadar erken ki. Akışına bırak. Önce evliliğin, evli olmanın tadını çıkar. Eşinle bol bol vakit geçir. Çocuk olunca ilgi de zaman da ister istemez bölünüyor.
Kbr18 Senem-34 hayır daha olmadım adet belirtin bile yok adet olayım ona da razıyım yok ama kadın doğum uzmanına gidicem büyük ihtimalle adet söktürücü versin bari
Deleted_1 Kbr18 kesin hamile değilsen adet söktürücü masaj videolarını dene belki işe yarar ama adet olmadığından emin ol
Senem-34 Kbr18 kızlar yardım edin bana post açtım ama gören olmadı betam 7.64 çıktı doktorum dedi ki tutunamamış bebek olabilir 2 gün sonra bir daha yap kan tahlilini 😭
Senem-34 Deleted_1 kızlar yardım edin bana post açtım ama gören olmadı betam 7.64 çıktı doktorum dedi ki tutunamamış bebek olabilir 2 gün sonra bir daha yap kan tahlilini 😭
Kbr18 Senem-34 canım korkma lütfen benim de bi bilgim yok inş ikinci de yükselir kendini yormamaya dikkat et
Senem-34 Kbr18 sabah işe gidiyorum inş bu sefer herşey yolunda gider de tekrar olumsuz şeyler yaşamam hayırlısını sağlıklısını nasip etsin Allah 🤲🏻🤲🏻
Kbr18 Senem-34 amin canım adına dua ettim şu mübarek günde rabbim inş sağlıklı bir bebiş versin sana 🙏🏻
Senem-34 Kbr18 canım ikinci kan verişimde 37 oldu bugün yine verdim 111 olmuş ama böyle adet ağrısı gibi ağrım oluyor arada. Bel ağrısı zaten var korkuyorum
Aitaj_ Senem-34 benimde belim cok fena agriyor. Ben test yapdim once silik olan cizgim belirginlesdi net 2tane cizgi cikti ama kan vermeye korkuyorum
Kbr18 Senem-34 oh iyi iyi canım böyle böyle yükselir inş kendine dikkat et agır falan kaldırma korkma allahın izniyle saglıkla gelir
Esra54drn Adetim 7 gün geçti test yapmadım ama çok fazla belim ağrıyor sanki ikiye ayırıyorlar belimi ara arada kaşık ağrım var diyorum aha tamam hasta oldum ne gelen var ne giden başına gelen varmı acaba