Boncukkk kan için hangi değere bakıyorsunuz bilmediğim için soruyorum bende öğreneyim

Boncukkk bacım hiç anlamam inan rabbim sağlık sıhhat versin ne diyim ki hgb mi kan değerimiz anlamdim bir şey nettenden baktım ama.

Sessizlik o normal görünüyor ama bi kaç kan değeriyle düşük çıkınca oda düşük görünüyor

Benim attığım bi fotoda olması gereken değer gösteriyor canım 13 150 arası olması gerekiyor sende 8

Sessizlik aynen canım Benm değerim 6 ydı 5 günlük serumdan sonra 14 e yükseldi seninkiside en hızlı şekilde yükselir inşlh

Boncukkk kan serumunu kim yazdı bgn sağlık ocgi yonledndrdi kadn dgmcu dahiliyeeu dahiliyeci kadın dgmcuya sevk etti snc olarak taktiramdim

Sessizlik kan değeri hgb dir ve sizin kan değeriniz normalin bi tık altında tehlike arzetmez. Ferritin demir eksikliğinde bakılır, o biraz düşük. Genel olarak sıkıntı yok sonuçlarınızda

Sessizlik Demir eksikliğiniz var doktorunuz ilaç verir muhtemelen ve sanırım enfeksiyon da var . yalnız Referans aralıkları nasıl değerlendiriliyor pek bilgim yok. Yani enfeksiyon + ya da ++ olabilir (hafif ya da yüksek).
          Tsh da referans aralıkları içinde aslında ama hamileyken doktorlar çok dikkat ediyor belli bir sınırın altında kalmasına.
          Not: doktorunuzun söylediklerini dikkate alın tabi ki. 🤗