Sessizlik genel olarak kan eksikliği var yani düşük çıkan bi kaç değer kan değerlerine bağlı ben anemi olduğum için çok sık takip ederim ordan biliyorum ama 8 değer çok az ilaç falan vermesi gerek doğuma kadar yükselmesi için

Sessizlik normal olması değer 12 13 üzeri sendeki 8 bu değerle doğum zor olur serum falan önerdiyse ondan al daha iyi hızla yükselir baş dönmesi göz kararması yaşıyormusun?

Boncukkk açıkçası öyle baş dönmesi değilde bir anda gelen halsizlik vs oluyor

Boncukkk kan için hangi değere bakıyorsunuz bilmediğim için soruyorum bende öğreneyim

Boncukkk bacım hiç anlamam inan rabbim sağlık sıhhat versin ne diyim ki hgb mi kan değerimiz anlamdim bir şey nettenden baktım ama.

Sessizlik o normal görünüyor ama bi kaç kan değeriyle düşük çıkınca oda düşük görünüyor

Benim attığım bi fotoda olması gereken değer gösteriyor canım 13 150 arası olması gerekiyor sende 8

Sessizlik aynen canım Benm değerim 6 ydı 5 günlük serumdan sonra 14 e yükseldi seninkiside en hızlı şekilde yükselir inşlh