- Düzenlendi
Akrep Gerçekten çok zor bir durum …ben daha yeni tedavi olmuş herşey yolunda gidiyorken tekrar bunların başlaması ve ölüm tehditi … Hamileyken bütün odaların kapısını kitler öyle uyurdum hep evi basacak beni alacak götürecek birşey yapacak korkusuyla yaşadım. Ailesiyle karşılaştım , mahkeme salonunda bana bakıp alaylı alaylı güldüler el hareketi yaptılar , erken doğum yaptım üzüntüden … Doğurdum lohusalık psikolojisi daha çok tetikledi ve hayalini görmeye başladım evde kosturuyordum tuvalete kendimi kitleyip saklandigimi bilirim Allah’tan annemle aynı mahallede oturuyoruz yanımda oldular hep . İlk başta lohusalik psikolojiisi şansı psikiyatrim ve psikologum sonra 3 ayı aşti hala geçmediği ve ilerlediği için şizofreni teşhisi kondu , yaşadığım travmalardan dolayı olduğunu soyledi doktor çok ağır tedaviler gördüm evin içinde korkunç kahkahalar tehditler duyuyordum değişik şeyler görüyordum çıldıracak duruma geliyordum ablamlar geldi diyordum annem kimse yok diyordu mesela . Artık annemleri bile gerçek sanmamaya başlamıştım . Hayal diye herşey çok korkuyordum . Hayal dünyasından yeni çıkmışken tedavim biteli daha 3 ay oldu … İnsAllah tetiklemez tekrardan sırf çocuğum için korkuyorum onun başında sağlıklı kalabilmek zorundayım 😭 dua edin bana nolur kimse bulunsun bir an evvel şikayetçi olayım 😭