taricat bence mesaj atma daha fazla yarın git direk anlat durumu. Allah korusun

Momyy Atmadım bir daha 😞 yarın direk gidip gostericem polislere

taricat Gözlerim doldu okurken adına o kadar çok üzüldüm ki😞😞 istemesekte çevremizde herkesin tanıdığı şahit olduğu muhakkak bir kişi oluyor. Ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum umarım psikolojin ruh sağlığın yenilmez güçlü kalırsın❤️🥺

Akrep Hakkınızı helal edin üzmek istemezdim 😞o kadar doldum ki .. evet ne yazık ki böyle şeyleri yaşayan hatta daha beterlerini yaşayan o kadar çok kadın var ki … Allah’ım yardımcısı olsun herkesin 😢 çok teşekkür ederim ❤️

Ne kadar basitleşti insanları ölümle tehdit etmek çok üzücü umarım kafanız rahata kavuşur kim olduğunu bulurlarda 😔

taricat Ya sakın duymayayım öyle olur mu hiç kime anlatacaksın bunları en yakının bile bilmiyordur eminim. Böyle şeyler apaçık anlatılmıyor benim yıllardır kardeş başı kurduğum arkadaşım bile anlatamamış seni o kadar iyi anlıyorum ki . Dua edip teselli etmekten daha fazlası gelsin isterdim elimden. Ama inanıyorum rabbimin adaleti en ama en büyüktür bu yaşanılan şeylerin mükafatını elbet alacaksın alacağız. Herkesin derdi kendine büyük rabbim kalbimizi ferahlatsın🙏🏼❤️

Akrep evet anlatmak bile o şeyleri tekrar yaşatıyor insana 😞 çok teşekkür ederim Allah razı olsun içime su serptiniz yanımda olduğunuzu hissetmek dahi bana yetti 🤲🏻 aminnn ❤️

taricat İstediğin her zaman yazabilirsin canım. Utanıp kendini sıkacağın hiç bir mevzu yok . Konunun tek masumu sensin. Allah eşin, annenden de razı olsun sana destek olmuşlar🙏🏼 Muhtemelen bunu yapanında tek amacı seni korkutmak asla sessiz kalma sen susarsan daha çok cesaret bulacak emin ol. Çıkarabildiğin kadar sesini çıkar belki adalet beklediğin sonucu vermez sana ama senin sesinin çıktığını görsünler bilsinler ve bir daha tenezzül dahi edemesinler . Biz savcılığa bir çok bilgi verdik maalesef geri dönüş pek kolay olmuyor bu konularda maddi anlamda da biraz uğraştık umarım olumlu bir sonuç elde ederiz ama asla peşini bırakmadık. Kendine inan güven ve bunu herkese göster 🙏🏼

Akrep iyi ki varsınız iyi ki yazmışım çok çok teşekkür ederim Allah binlerce kez razı olsun ❤️ dediğiniz gibi sustukça daha beter oluyor daha çok cesaretleniyorlar asla susmayacağım artık elimden geldiğince bulunması için ne gerekiyorsa yapacağım 🤲🏻 Rabbim büyüktür . Siz de istediğiniz sonuca ulaşırsınız bir an evvel insAllah 🤲🏻

taricat numara size aramamaniz için engellemiş olduğundan kullanilamamaktadir diyebilir. Bı sonuç alabildinizmi

taricat Allah yardımcınız olsun inşallah çok korkunç şeyle yaşamışsınız. Her kimse umarım bir an evvel bulup kurtulursunuz.Belli ki sizin numaranızı engelleyip istediği zaman engeli kaldırıyor başka birinin telefonundan numarasını kaydedip bakmayı denediniz mi?

@herseybos @Kumruu @Yenibirisii @mamacita @Akrep @Bambii @Momyy @Deleted19 @Trendyol @Kuzulkurt @Ayysssn @Eskobar @2bebelianakurt kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏻❤️ polise gidemedim eşim gitmeyelim simdilik mesajları silme ekran görüntüsü al dedi belki başka mesajlar da atar o şekilde gideriz belli ki şuan her kimse korktu zaten dedi . Turk telekoma ait bir hat ve şuan kullanılmıyor , eşimin de türk Telekom da tanıdığı var oraya gidip sorusturacak numaranın son sahibini , bulabilirse kim olduğunu direkt ismini verip o şekilde gidip şikayetci olucaz çünkü polise gidip kim olduğunu buldurmak çok uzun sürüyormuş savcılığa falan gidiliyormus dava aciliyormus. Direkt ismini verip şikayetçi olursak daha hızlı ilerler süreç dedi bende kabul ettim … Çok teşekkür ederim tekrardan hepinize iyi ki varsınız 🤲🏻bir gelişme olursa yine haberdar ederim sizi 🌸

taricat yanlış yapmışsınız bence ama yinede siz bilirsiniz tabi. Allah sizi korusun.