taricat cok buyuk yanlis icindesinz siz gerekn yere sikyt edicektnz onlr zaten bulur kimse

mamacita amin çok sağolun 🤲🏻 bugün ismini bulamazsak yarın mutlaka şikayetçi olacagiz zaten 🙏🏻

herseybos bugün ismini bulamazsak yarın mutlaka şikayetçi olacagiz zaten , içim tabii ki rahat değil bizde sürecin hızlı ilerlemesi için alternatif ariyoruz

Trendyol Tabii ki bulurlar ama dediğim gibi savcılık falan çok uzarmis o zamana kadar başıma birşey gelirse diye korktuğum için zaten bugün ismini bulmaya çalışacağız direkt isim verip şikayetçi olmak için bulamazsak yarın mutlaka şikayetçi olacagiz 🙏🏻

taricat siz aradığınızda numara kullanım dışı görünüyorsa,yapan kişinin kullanım dışı bir numarası varsa,mesaj attığı numarayı kullanılmayan numarasına yönlendirmiş olabilir siz aradığınızda servis dışı görünsün peşine düşmeyin diye yapmış olabilir aradığınızda kullanım dışı ama mesaj gönderiyorsa bu ihtimal yuksek.çunku kullanım dışı olan bi numaradan hic bir sekilde mesaj atılamaz mantık dısı ancak o havayı yaratsın yönlendirmistir.

Goat evet tam da dediğiniz gibi oluyor arkadaslarim da aradı mesela o numarayı hepimizde numara kullanılmamaktadır diyor . Böyle bir sistem varsa keşke izin verilmese ya nelere sebep oluyor😣

• Goat bunu yanıtladı.

taricat numaranızı kullanılmayan bi numaraya yönlendirmiş olabilir başkasının telefonundan özelden arayın eğer ki onda çalarsa bilin ki numaranızı yönlendirmiş

Yorumları yeni okudum bi arkadaşla aynı şeyi yazmışız inşallah ortaya çıkar ya çok üzüldüm🙁

taricat bence direk savcılığa gidip şikayetçi olun ölum tehditi olduğu için ertelemeden arastırmaya baslıyorlar daha öncelik veriyorlar bu tür dosyalara.arkadaşımın başina gelmişti cok kısa surede tespit edilmişti sadece ölümle ilgili tehdit için kanıt istiyorlar kanıt oldumu cabucak arastırılıyor sizdede mesaj var zaten

Goat Aaa buna çok sevindim 🙏🏻 o zaman pazartesi ilk iş savcılığa gitmek olacak . Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏻