Ölüm tehditi
- Düzenlendi
taricat numara size aramamaniz için engellemiş olduğundan kullanilamamaktadir diyebilir. Bı sonuç alabildinizmi
taricat her şey yolunda mı
@herseybos @Kumruu @Yenibirisii @mamacita @Akrep @Bambii @Momyy @Deleted19 @Trendyol @Kuzulkurt @Ayysssn @Eskobar @2bebelianakurt kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏻❤️ polise gidemedim eşim gitmeyelim simdilik mesajları silme ekran görüntüsü al dedi belki başka mesajlar da atar o şekilde gideriz belli ki şuan her kimse korktu zaten dedi . Turk telekoma ait bir hat ve şuan kullanılmıyor , eşimin de türk Telekom da tanıdığı var oraya gidip sorusturacak numaranın son sahibini , bulabilirse kim olduğunu direkt ismini verip o şekilde gidip şikayetci olucaz çünkü polise gidip kim olduğunu buldurmak çok uzun sürüyormuş savcılığa falan gidiliyormus dava aciliyormus. Direkt ismini verip şikayetçi olursak daha hızlı ilerler süreç dedi bende kabul ettim … Çok teşekkür ederim tekrardan hepinize iyi ki varsınız 🤲🏻bir gelişme olursa yine haberdar ederim sizi 🌸
taricat gitmemeniz kötü olmus bence
taricat içiniz rahat mı şuan
2bebelianakurt bugün ismini bulamazsak yarın mutlaka şikayetçi olacagiz zaten 🙏🏻
taricat ayy cnm benim yaa kimse dengesiz pislik inşallah ortaya cıkar
taricat inşallah isim bulunur da hızlı ilerler süreç 🙏
taricat siz aradığınızda numara kullanım dışı görünüyorsa,yapan kişinin kullanım dışı bir numarası varsa,mesaj attığı numarayı kullanılmayan numarasına yönlendirmiş olabilir siz aradığınızda servis dışı görünsün peşine düşmeyin diye yapmış olabilir aradığınızda kullanım dışı ama mesaj gönderiyorsa bu ihtimal yuksek.çunku kullanım dışı olan bi numaradan hic bir sekilde mesaj atılamaz mantık dısı ancak o havayı yaratsın yönlendirmistir.