deleted77 siz gelin anam mahalleye rezil olmayayım herkes yaşlı burda zaten gsksfslxjxgx tek diri yaşayan biziz🤪🤣
Kelepçe + kırbaç
Akrep gsksgxixoxdh off allahim yatağımda kelepçeyi takacak yer yok🤣🤣🤣 adamın iki elini baglasam ne işime yarayacak🤣🤣🤣🤪
HurremSultan yarıyordur işte bişeylere konuşturma beni ahhahahahaahha 😂
Capkinkedi ya ne bilim sonlara doğru alıştım ama yinede utanıyordum🤣🤣 Allahtan hava çok sıcaktı da genelde pervane karşısında baygın yatiyordum🤣🤣
Akrep birileri arkamdan demiş ki öldü, söyleyin Kral geri döndü 🤣🤣🤣🤣🤪
Akrep yxjsgxixuxjdjx konuş konuş böyle giderse yarın gerçekten yapicam bunu🤪🤣🤣🤣
HurremSultan 🕶🕶🕶🕶
Akrep wuhuhuuuğ 🤩
Akrep bu ne beğhhh🤣🤣
HurremSultan Ben burada birilerine cinsellikte yardım edince sanki o anda o insanın aklına gelecekmişim hissi uyanıyor 😂 çünkü burada bi kadın vardı vücut çorabı giydim kocam “patates çuvalı gibi olmuşsun dedi “ demişti. Çoraptan soğuma sebebim oldu kendisi hala unutamıyorum😂 o misal 🙊
HurremSultan yoruma gözlük taktım😂
Akrep off hxjxjshxux ama biraz öyle oluyor gerçekten 🤣 ama işin şakası tabiki o an kimsenin aklına gelmez Bi başkası bence 🤣
Akrep hslshskxxgodgdkx
HurremSultan cinsellik anında değilde durduk yere bile gelebiliyor bazen o yüzden çok fazla girmiyorum cinsellik postlarına 😂 sevdiğim insanlar yorum yaptıysa okumuyorum bile bu şekilde canlandırmak istemiyorum onları 😂
HurremSultan şimdi yaşlı dedin de asıl onlar bizden daha fenaaaa, dur sana bir anımı anlatayım 😎 yeni hemşire olmuşum birazda torpilliyim havalı havalı etrafta takılıyorum acildeyim gelen giden yok sabaha karşı bir çift geldi beyefendi yaklaşık 70 yaşlarında hanımefendi tabi 20lerinde bir çıtır nasıl ağlıyor dedem mahçup 😅 meğer dedecik hap içmiş hem de ne hap tam işe odaklanmış içeri girmiş orda kilit tabi kız ölüyo sanmış o şekilde ambulansı aramış ATT bunları ayırmış tetkikler için getirmiş tüm acil içimize içimize gülmüştük altımıza edercesine 😂
Akrep gxjsuxuxushx haklısın valla cinsellik biraz sıkıntılı iş 🤪🤣🤣
Akrep ayyy ben de şahit olana dek yalan sanmıştım ama kasılıp kalıyorlarmış üstelik garip sesler çıkararak 🙊
deleted77 Allahım nolur başıma gelmesinAmin🤣🤣🤣🤣 olay yerine giden insanlar nasıl gülmeden müdahale etmişler acaba 🤣🤣