• +18
  • Kelepçe + kırbaç

deleted77 eğer okusaydım kesinlikle hemşire olmak isterdim🌸 o kadar güzel ve eğlenceli ki bence 🌸 her iş zor ama güzelliklerini görmek de önemli bence

Melmomss buranın amacı belli bu tarz şeyler yazılıyor eee sende bunu biliyorsun girme okuma şahit olma yani her postta aman günah aman öyle sanane yani milletin günahından git Facebook’ta mis gibi takıl yani anlaaaayamiyorum bu tarz insanları 🙄

Melmomss kırbaç sonra kadına şiddet değil mi😂tövbe ya rabbim hangi kafada bu insanlar …hedefi yüksek sonra bak bakalım kocan senden daha neler yapmanı isteyecek

Saricivciv abartmayınn 🙏🏻Kocamın benden istediği birşey yok 🙏🏻

Melmomss eşim çok istiyor ilk frsata sipariş vereceğini söylüyor 🤭😚 ama bu beni korkutuyor normalde onu durduramiyorum aşırı hard birde kelepçe vs olsa hiç düşünmem 🙈

Sanane123 biz sakin ilerliyoruz bi enerji lazım 😂 siz bundan eksik kalın hastanede bitmesin olay 😂😂

Akrep aaa bende öyle duydum canım haberde ji anahtarlıydı bak jeton şimdi düştü anladım dediğini 🤣

HurremSultan
      Merhaba, bekçi eşisiniz galiba bende bekçi eşiyim de hataylısınız sanırım yorumda görmüştüm bende hataydayım🤭 Antakya damısınız

Melmomss aklımın ucundan bile gecirmedim evlenmeden önce. cinselik cok renkli cok güzel bisey sanardım meger öyle bişey degilmis benim ruhum ölmüş ben bitmişim 😂😂😂

Ozge49595 bende öncesinde bilmezdim evlendim işte artık 3.yılda açılmaya başladım 😂😂

HurremSultan
            Ya ben yanlış mı anlamışım🤭 Bi kullanıcıya sendemi bekçi eşisin yazmışsın ya ben ordan sende bekçi eşisin heralde diye anladım 🤭😂

Melmomss ben hala bilmiyorum ruhu ölmüs bi kocam var benimde kendş ruhuyla birlikte öldürdü 😂😂