deleted77 bi yoklayip gelmiş zaten orda havalar nasılmış sorsaydın keşke 🤣🤣
Kelepçe + kırbaç
HurremSultan alışkın onlar cidden allah yardımcıları olsun türlü şeylere maruz kalıyorlar aşırı zor bir meslek 😬
deleted77 bende kısa bir dönem hastanede çalıştım. Çok zor bir meslek soğukkanlı bir insan olmama sebep oldu o Bi sene😇
Akrep üfff düşüncesi bile ölüm gibi bir şey ☠️ allah bizlere yaşatmasın karı koca aynı anda antropoz-menopoz dönemine geçelim diyorum hep 😅
HurremSultan aşırı aşırı zor ya evet bazen komik anılar yaşanabiliyor ama bir süre sonra ben direkt mesleği bıraktım asla benlik değil asla 🙅🏼♀️
deleted77 eğer okusaydım kesinlikle hemşire olmak isterdim🌸 o kadar güzel ve eğlenceli ki bence 🌸 her iş zor ama güzelliklerini görmek de önemli bence
Melmomss kırbaç sonra kadına şiddet değil mi😂tövbe ya rabbim hangi kafada bu insanlar …hedefi yüksek sonra bak bakalım kocan senden daha neler yapmanı isteyecek
Saricivciv abartmayınn 🙏🏻Kocamın benden istediği birşey yok 🙏🏻
HurremSultan bu ben 😄
Deleted19 halbuki doğanın kanunu ama işte yinede insan düşünmeden edemiyor yxkwfztxsjd
Melmomss eşim çok istiyor ilk frsata sipariş vereceğini söylüyor 🤭😚 ama bu beni korkutuyor normalde onu durduramiyorum aşırı hard birde kelepçe vs olsa hiç düşünmem 🙈
Akrep aaa bende öyle duydum canım haberde ji anahtarlıydı bak jeton şimdi düştü anladım dediğini 🤣
HurremSultan evet ya ben abimden aşırı utanıyodum hatta abime utancımdan cok sonra söyledim hamile olduğumu 😄
bitterdelisi24 anladım öyle düşündüğünüzü o yüzden söyleyeyim dedim 🙂
Hayirlisibegulum tesekkr ederim 🥰
HurremSultan
Merhaba, bekçi eşisiniz galiba bende bekçi eşiyim de hataylısınız sanırım yorumda görmüştüm bende hataydayım🤭 Antakya damısınız
HurremSultan
Eşlerimiz birbirini tanıyorudur belki diye sordum da 🤭