• +18
  • Kelepçe + kırbaç

deleted77 gitmiş kadar olmuştur. Ben yatar ölmeyi beklerdim o durumda olsaydım😂

deleted77 bende kısa bir dönem hastanede çalıştım. Çok zor bir meslek soğukkanlı bir insan olmama sebep oldu o Bi sene😇

Akrep üfff düşüncesi bile ölüm gibi bir şey ☠️ allah bizlere yaşatmasın karı koca aynı anda antropoz-menopoz dönemine geçelim diyorum hep 😅

HurremSultan aşırı aşırı zor ya evet bazen komik anılar yaşanabiliyor ama bir süre sonra ben direkt mesleği bıraktım asla benlik değil asla 🙅🏼‍♀️

deleted77 eğer okusaydım kesinlikle hemşire olmak isterdim🌸 o kadar güzel ve eğlenceli ki bence 🌸 her iş zor ama güzelliklerini görmek de önemli bence

Melmomss buranın amacı belli bu tarz şeyler yazılıyor eee sende bunu biliyorsun girme okuma şahit olma yani her postta aman günah aman öyle sanane yani milletin günahından git Facebook’ta mis gibi takıl yani anlaaaayamiyorum bu tarz insanları 🙄

Melmomss kırbaç sonra kadına şiddet değil mi😂tövbe ya rabbim hangi kafada bu insanlar …hedefi yüksek sonra bak bakalım kocan senden daha neler yapmanı isteyecek

Saricivciv abartmayınn 🙏🏻Kocamın benden istediği birşey yok 🙏🏻

Melmomss eşim çok istiyor ilk frsata sipariş vereceğini söylüyor 🤭😚 ama bu beni korkutuyor normalde onu durduramiyorum aşırı hard birde kelepçe vs olsa hiç düşünmem 🙈

Sanane123 biz sakin ilerliyoruz bi enerji lazım 😂 siz bundan eksik kalın hastanede bitmesin olay 😂😂

Akrep aaa bende öyle duydum canım haberde ji anahtarlıydı bak jeton şimdi düştü anladım dediğini 🤣

HurremSultan
            Merhaba, bekçi eşisiniz galiba bende bekçi eşiyim de hataylısınız sanırım yorumda görmüştüm bende hataydayım🤭 Antakya damısınız