• +18
  • Kelepçe + kırbaç

Melmomss kırbaç sonra kadına şiddet değil mi😂tövbe ya rabbim hangi kafada bu insanlar …hedefi yüksek sonra bak bakalım kocan senden daha neler yapmanı isteyecek

Saricivciv abartmayınn 🙏🏻Kocamın benden istediği birşey yok 🙏🏻

Melmomss eşim çok istiyor ilk frsata sipariş vereceğini söylüyor 🤭😚 ama bu beni korkutuyor normalde onu durduramiyorum aşırı hard birde kelepçe vs olsa hiç düşünmem 🙈

Sanane123 biz sakin ilerliyoruz bi enerji lazım 😂 siz bundan eksik kalın hastanede bitmesin olay 😂😂

Akrep aaa bende öyle duydum canım haberde ji anahtarlıydı bak jeton şimdi düştü anladım dediğini 🤣

HurremSultan
      Merhaba, bekçi eşisiniz galiba bende bekçi eşiyim de hataylısınız sanırım yorumda görmüştüm bende hataydayım🤭 Antakya damısınız

Melmomss aklımın ucundan bile gecirmedim evlenmeden önce. cinselik cok renkli cok güzel bisey sanardım meger öyle bişey degilmis benim ruhum ölmüş ben bitmişim 😂😂😂

Ozge49595 bende öncesinde bilmezdim evlendim işte artık 3.yılda açılmaya başladım 😂😂

HurremSultan
            Ya ben yanlış mı anlamışım🤭 Bi kullanıcıya sendemi bekçi eşisin yazmışsın ya ben ordan sende bekçi eşisin heralde diye anladım 🤭😂

Melmomss ben hala bilmiyorum ruhu ölmüs bi kocam var benimde kendş ruhuyla birlikte öldürdü 😂😂