Kelepçe + kırbaç
HurremSultan yurtdışında bi yerde çift kendilerini yatağın başlığına kelepçeliyorlar tabii olayın ateşiyle anahtarda epey uzaklarından ikisi yatakta tam 3 gün sonra rezil bi halde ölmek üzereyken bulunuyor bu haberden sonra benim için kelepçe fantezisi tarih olmuştur 🤣
Lagosiyawo oha benim evimde gerçek kelepçe var🤣🤣 bu şuan aklıma geldi gsjwgxsjjxksbx
Lagosiyawo ama bu kelepçeler kemer gibi ya anahtarlı değil😂🥲
- Düzenlendi
HurremSultan hepsini okudum en çok güldüğüm yorum bu oldu😂😂 kız söylenenleri direkt canlandırma gibi saçma bi alışkanlığım var hep kendimi hayal ediyorum ben yapsam ne olurdu diye ne büyük rezillik olurdu 😂😂😂
HurremSultan bu fikirden koşarak uzaklaşmanızı tavsiye ederim zira polis bir arkadaş denemiş ve sonunda hiçte iyi şeyler olmamıştı 🙊😅
deleted77 ahahahahah şeytan aklıma girdi çiçeğim 🤣 bekle beni hırsız polis fantezisi🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Capkinkedi yemin ediyorum aynı benfsjyxksfskxyx birisi bisey anlatsın istemiyorum gerçek hayatta zaten tanıyorum sizi birde öyle hayal etmek 🤮🤮🤣🤣
HurremSultan bekle beni hırsız polis fantezisi🤣
Bunu yapmayacaktın ölüyorum şu an gülmektennn 😁😁😁😁 en son kurtarılmak için 155i aramayında mazallah 🤪
deleted77 hxhshxsgxjxhx offf yapamam zaten aşırı komik ya napicam ben evim içinde koşunca o beni kovalayacak mi🤣😅
Melmomss wuuu sabahlar olmasın 🤪
HurremSultan gelsin bakalım oluyor mu olmuyor mu 😂😂 kızlar gözümü korkutamadı en kötü ana haber bültenlerine düşeriz 🤣
Melmomss 🤣😅😅 düşersen 3 sene seni konuşuruz burda
Akrep mesela şu bi ara trendyoldan herkesin aldığı deri harness vardı onu aldim🥲 o kadar büyük bir hevesle almıştım ki resmen hüsran aşırı rahatsiz biweydi🤣anladım ki sexte en önemli şey rahatlik gxksgxslxb
HurremSultan Sus sus gülme başımıza gelir falan😂🤣
HurremSultan Allah göstermesin🤣 😂
Capkinkedi ben hamileyken çok utaniyordum🤣 ailem bana bakınca bunu nasıl yaptığımı düşünüyor mudur falan diye 🤣😅
HurremSultan Bende aldım ondan. Yani güzel ama bir daha tercihim olmaz 😂 daha güzel harnessler var o söylediğin aşrı rahatsız edici maalesef ya. Yoksa ben harness severim 🥲