Melmomss göstersin de gülelim demek isterdim😅🤣🤣 ama demiycem hsksfxjxgxx Allah korusun
Kelepçe + kırbaç
Akrep bende çok seviyorum ya kumaş dantel ve lastik kolye birsuru harness var. Qma bu çok kötüydü eşimde bozuntuya vermedi garibim çıkarmak istiyorsan çıkar falan diyoe🤣🤣
HurremSultan bunu sen başlattın evet bak şimdi sen sexi sexi koşarak kaçacaksın o da kelepçesi ile peşinden gelecek eeee en son yatağa atar kelepçeyi takar artık 😁😁
HurremSultan ya ahahahah hiç böyle düşünmemiştim 😂😂😂
Hayirlisibegulum he bende sandım ozelden yazmıs oda burda soyluyor :)
Melmomss pardon canım pardon ben yanlış anlamışım sory 🌹
deleted77 offf hayal ettim gülmekten yapamam bile🤣🤣 off çok güldüm Allah da seni güldürsün 😅🤣🤣 şey varya binicrm üstüne vurucam kırbacı jgxtsgndmgxngx
HurremSultan ben giydim xs almama rağmen bide büyük geldi ki bedenim s dir normalde. Kemer kısımlarını kestim falan boynumu kasıyordu ayy attım hemen üstümden 😂
Akrep of çok komik🤣😅
HurremSultan unutmalıyım unutmalıyım 😂
Akrep evet boynum kastı bacaklarda bi karış kopardım 😅 ki benim bacaklarım aşırı kalın tam kadin budu🤣😅 eşim banyoya gidip geldi ben giydikten sonra parcalana parcalana gelmişsin diyor😅🥲
Akrep bende yarın bunu yapmaz mıyım 🤣😅🤣🤣🤓
HurremSultan 😂😂 uff
HurremSultan ahahah 😅 aman kırbaça hiç girmeyelim adama kafa göz dalmalık uuf acısını tahmin dahi edemiyoruuuummmmm 😬
HurremSultan açık adres verebilirsin sana ulaşamazsak çilingir yollayalım😂