bitterdelisi24 etiketle beni 😍😘
Hikaye (kısım 2 🥰🥰
bitterdelisi24 sende de ne numaralar varmış be bittercim🙈😁😅
bitterdelisi24 rica ederim canm benim 🥰 ya çok giremiyorum 1 aydır aşırı yoğunum uzun mevzular postunu kirletmim 🤭🤭
bitterdelisi24 Sırf kaydımı senin hikayenin güzelliği ve akıcılığı için açtım ☺️ Heyecanla 3 bekliyorum. Emeğine, ellerine sağlık 🙏🏻
__MeLek__ ya gercekten mi 🙏🙏🥰🥰 sırf yazmak ıcın mi açtın 🙊💖 teşekkür ederim gerçekten çok mutlu ettin beni
ZRaporu hahah sessiz atın çiftesi sert olurmus derler oyle mi derlerdi :) utandırmayın beni 🥰🥰😂😂
Adsizbayan estagfurullah canım benim 🥰 umarım iyisindir
Lagosiyawo tamam canım unutmam seni asla 🌹🥰
Feyba o kitabı kesınlıkle alcam ben aşk roman cınsellık kitaplarını cok severim cogunu da okumuşumdur ama onu nasıl kaçırdım.. tesekkr ederim bu arada 🌹🌹
Okyanusunkalbi ya yorumun ıcın çooıkkkk tesekkr ederim beğenmene sevindim beklenti cok da yüksek olmasın ama 😂😂😂
HurremSultan bende yengeç :) nedendir bilmem kanım cekıyo onları senı de yengeç sandım valla :)
Nazen cok tesekkr ederim 🥰 bugun tatil 😂😂😂
Orange-woman 🥰🥰🥰 valla herkesi şaşırttım kendim de sssırmadım desem yalan olur 😂😂
Hemsireanneg yani haklı adam valla o yuzden bısey diyemiyorum 🥰😂
bitterdelisi24 gerçek hikayen mi merak ettim 🙂eğer gerçekse daha heyecanlı olur okumak 😃evi satın alıp seni kiracısı mı yapacak ne 😂🤔
sosyolog1kadin AA yok canım :) tamamen kurgu :)) bilemem artık kiracısımı yapıcak karısı mı 😂😂
bitterdelisi24 Ya rica ederim. Ben üşendim almaya🤭 internetten indirip okumuştum🙃
bitterdelisi24 ya şimdi bu senin gerçek hikayen değil mi 😶😃 hadi bakalım neler olacak. Hapyy kidse girmiyorsun artık sanrım
bitterdelisi24 Askitommm Ay yeni okuyorum oha dedim çok iyi devamı geldi mi gelicek mi peki aktif olamadım bu ara kaçırmadım inşallah 😍😍💋💋
bitterdelisi24 Kesinlikle.. 💜 Eline, emeğine sağlık. Mutlu olduysan ne mutlu bana ☺️