Miskin2 💋💋💋💋💋
Hikaye (kısım 2 🥰🥰
bitterdelisi24 eee bu baya gözümde canlandı benim şimdi hocam gusül alıyormuyuz 🤣🤣🤣 ya akıcılıkta sıkıntı yok akanlar aktı gitti 🤣🤣🤣 ama benmi çok hızlı okuyorum hacı çok çabuk bitiyor yaaa kısa tutuyorsun story gibi😁 bu yaşlı emmininde var bir derdi çıkar kokusu yakında 🧐
bitterdelisi24 malum olaydan sonra eşim bu uygulamayı silmisti geri indirdim yanındayken de girmiyorum 😁
bitterdelisi24 erotik severiz 😻şaşırttın bizi bittercim 💃🔥
bitterdelisi24 sürükleyici👍Ve etkileyici 🥰 hemen 3. Kısım lütfen 😂
bitterdelisi24 akreplerle iyi anlaşırım ama bak bunu biliyorum ama🤭😘
bitterdelisi24 Woow çok iyi gidiyorsun ikinci eklediğin cinsellikle ters köşe yaptın 🔥🔥 hem gizemli hem şehvet verici motivasyonunu koru ve devamını seri şekilde yaz lütfen merakla bekliyorum 🙃
bitterdelisi24 Eline sağlık çok güzel yazmışsın. Benimde çok hoşuma gider böyle hikayeler. Bazen bende bişeyler yazmak istiyorum. Ama daha o vakti bulamadım kendimde. Sende devamke💜
bitterdelisi24 Tenimdeki imza okurken hiç bırakmak istemedim bitmesin istedim. Güzel kitap🙃 fırsatını bulursan okursun inşallah.😍
bitterdelisi24 etiketle beni 😍😘
bitterdelisi24 sende de ne numaralar varmış be bittercim🙈😁😅
bitterdelisi24 rica ederim canm benim 🥰 ya çok giremiyorum 1 aydır aşırı yoğunum uzun mevzular postunu kirletmim 🤭🤭
bitterdelisi24 Sırf kaydımı senin hikayenin güzelliği ve akıcılığı için açtım ☺️ Heyecanla 3 bekliyorum. Emeğine, ellerine sağlık 🙏🏻
__MeLek__ ya gercekten mi 🙏🙏🥰🥰 sırf yazmak ıcın mi açtın 🙊💖 teşekkür ederim gerçekten çok mutlu ettin beni
ZRaporu hahah sessiz atın çiftesi sert olurmus derler oyle mi derlerdi :) utandırmayın beni 🥰🥰😂😂
Adsizbayan estagfurullah canım benim 🥰 umarım iyisindir
Lagosiyawo tamam canım unutmam seni asla 🌹🥰
Feyba o kitabı kesınlıkle alcam ben aşk roman cınsellık kitaplarını cok severim cogunu da okumuşumdur ama onu nasıl kaçırdım.. tesekkr ederim bu arada 🌹🌹
Okyanusunkalbi ya yorumun ıcın çooıkkkk tesekkr ederim beğenmene sevindim beklenti cok da yüksek olmasın ama 😂😂😂
HurremSultan bende yengeç :) nedendir bilmem kanım cekıyo onları senı de yengeç sandım valla :)