Karelipijama yaşlı moruk ortamın ıcıne etti hahahah 😂😂 tabi yazarken böyle yazamıyorsunn 😂😂
Hikaye (kısım 2 🥰🥰
Miskin2 hahaha :) valla tamamen daha önce okuduğum romanlardan yola çıktım 😂😂bilinç altı diyelim 😂😂 teşekkür ederim değerli yorumun ıcın 💖🌹
2bebelianakurt sagol canım tesekkr ederim 🥰
bitterdelisi24 ❤️🔥😚
bitterdelisi24 aiiiyyyy🤭🤭🤭🤭sürüklüyooo
bitterdelisi24 süper 🌟🔥💕
alonedark sagol canım benim 🌹🥰
1bbby hadi bakalım devamı da oyle olur insallah 🥰😂
Miskin2 💋💋💋💋💋
bitterdelisi24 eee bu baya gözümde canlandı benim şimdi hocam gusül alıyormuyuz 🤣🤣🤣 ya akıcılıkta sıkıntı yok akanlar aktı gitti 🤣🤣🤣 ama benmi çok hızlı okuyorum hacı çok çabuk bitiyor yaaa kısa tutuyorsun story gibi😁 bu yaşlı emmininde var bir derdi çıkar kokusu yakında 🧐
bitterdelisi24 malum olaydan sonra eşim bu uygulamayı silmisti geri indirdim yanındayken de girmiyorum 😁
bitterdelisi24 erotik severiz 😻şaşırttın bizi bittercim 💃🔥
bitterdelisi24 sürükleyici👍Ve etkileyici 🥰 hemen 3. Kısım lütfen 😂
bitterdelisi24 akreplerle iyi anlaşırım ama bak bunu biliyorum ama🤭😘
bitterdelisi24 Woow çok iyi gidiyorsun ikinci eklediğin cinsellikle ters köşe yaptın 🔥🔥 hem gizemli hem şehvet verici motivasyonunu koru ve devamını seri şekilde yaz lütfen merakla bekliyorum 🙃
bitterdelisi24 Eline sağlık çok güzel yazmışsın. Benimde çok hoşuma gider böyle hikayeler. Bazen bende bişeyler yazmak istiyorum. Ama daha o vakti bulamadım kendimde. Sende devamke💜
bitterdelisi24 Tenimdeki imza okurken hiç bırakmak istemedim bitmesin istedim. Güzel kitap🙃 fırsatını bulursan okursun inşallah.😍
bitterdelisi24 etiketle beni 😍😘
bitterdelisi24 sende de ne numaralar varmış be bittercim🙈😁😅