Kızlar acil bakın ANAL
Ozlem12 bizde yaptık canım bir kere çok acıdı bi gün oturamadım ben sonra da yapmadı günah diye
Gerçekten şaşırıyorum dünya nereye gidiyor sonumuz ne olacak Allahın günah kıldığını zevk uğruna yapanlar varmı? enteresan ak yol varken b...k yoluna ne gerek var arkadaşlar çok günahh çok...
Funda_kavun ben korkyrm canm ya bazlrı acmyr diye geri alşyr diyor bileemdm seninkide kötü olmuş
Ozlem12 pişman oldu bence ikna et hiç yapmayın biz yapmıyoruz 🤭
Funda_kavun öyle yapmaya calşyruö😁
Bencede..Anlık zevk için bi pişmanlık yaşıyorsun so ra
Ozlem12 şimdi yapsanız günahhh!yapmasanız adamın isteğini geri çevirmiş oluyorsunuz ve adam bu istediğin üzerine gidip belki dışarda arayacak onu giderecek birisini !adamı yine günaha sokmuş oluyoruz bence öylelikle🙈benceee tabi bu 🤭benim de eşim cok istemişti denedik olmayınca zaten üstüne gitmedi cok acıdığını gördü ve kıyamadı sonra bana🥰Şuan o bölgeye oral yapıyo o daha cok zevk veriyor 🙈😅inlşh kendiliğinden vazgeçer de sonra isteyince sen öyle dedin böyle dedin diye üste çıkmaz 😁
Ozlem12 biz bebek yağı da denedik ,doğal olsun die bol tükürük de denedik 😅jel fln fayda etmedi canım.gercekten acıyor yaniiii😅@Duyguahin aramızda o konunun uzmanı duygudur 😁🙈o ne derse dinle istersen 😅💗
Benim eşimde istiyo ama ben istemiyorum bazen diyorum hadi yapalım bu sefer o yok boşver diyo 🤣🤣🤣
Ozlem12 o g.t bende yoktu 😂🙈😁yapana şimdi helal olsun desem beni taşa tutarlar 😂😂demezsem içimde kalır 🙈😁🤪ne desem nerelere gitsem bilemedim allahımm🤪😁en azından eşler denememizden Bile memnun oluyor emin olun,sonrasında sizde bizim gibi 👅 parmak fln iadere edin🙈🙈🙈😅ne güzel akıl veriyor diye sinir olanlar yazmasın 🤨gece uyumamış bi anne olarak sizden çıkartırm acısını 😎😜😝bu konuları beğenmeyenler bu formda dolaşmasın 😏parazit gibi güzelim sohbetlerin içine ediyorlar 🥶
Gamze88 hahahhahhaa aayy ne güldüüm😂😂😂
Gozdeyalciin valla ben korkyrm ama eşim istekli
Ozlem12 haha vallah ne diyim bilemedim e erkeklerin hepsi aynı 🤣
Gozdeyalciin hiç deme bu istek nedir valla anlaymyrm bazen😁😁😁
Ozlem12 hahaha bendeee hatta diyom bazen sapıkmısın be diye 🤣🤣🤣 diyo karımsın manyak tabi isticem 😂😂😂
Gozdeyalciin hahha istedklri normal bir. Şey sanki brde öyle diyorlar benimkide öyle dyr 😁😁😁ah bu kadnlr herşeyi onlr cekıyor sürekli yaptrcm bynkr var brde onu allhım ya valla ben korkyrm🤣