Kızlar acil bakın ANAL
Ozlem12 biz bebek yağı da denedik ,doğal olsun die bol tükürük de denedik 😅jel fln fayda etmedi canım.gercekten acıyor yaniiii😅@Duyguahin aramızda o konunun uzmanı duygudur 😁🙈o ne derse dinle istersen 😅💗
Benim eşimde istiyo ama ben istemiyorum bazen diyorum hadi yapalım bu sefer o yok boşver diyo 🤣🤣🤣
Ozlem12 o g.t bende yoktu 😂🙈😁yapana şimdi helal olsun desem beni taşa tutarlar 😂😂demezsem içimde kalır 🙈😁🤪ne desem nerelere gitsem bilemedim allahımm🤪😁en azından eşler denememizden Bile memnun oluyor emin olun,sonrasında sizde bizim gibi 👅 parmak fln iadere edin🙈🙈🙈😅ne güzel akıl veriyor diye sinir olanlar yazmasın 🤨gece uyumamış bi anne olarak sizden çıkartırm acısını 😎😜😝bu konuları beğenmeyenler bu formda dolaşmasın 😏parazit gibi güzelim sohbetlerin içine ediyorlar 🥶
Gamze88 hahahhahhaa aayy ne güldüüm😂😂😂
Gozdeyalciin valla ben korkyrm ama eşim istekli
Ozlem12 haha vallah ne diyim bilemedim e erkeklerin hepsi aynı 🤣
Gozdeyalciin hiç deme bu istek nedir valla anlaymyrm bazen😁😁😁
Ozlem12 hahaha bendeee hatta diyom bazen sapıkmısın be diye 🤣🤣🤣 diyo karımsın manyak tabi isticem 😂😂😂
Gozdeyalciin hahha istedklri normal bir. Şey sanki brde öyle diyorlar benimkide öyle dyr 😁😁😁ah bu kadnlr herşeyi onlr cekıyor sürekli yaptrcm bynkr var brde onu allhım ya valla ben korkyrm🤣
Ozlem12 hahahahah kalsın ya vallah hak yolu var istediği zaman yaplım ama anal yok kalsın 🤣🤣
Gozdeyalciin demi hak yolu varken bok delgnde ne işin var nasl br zevk anlyllrı var anlml deglm🤣🤣🤣🤣
Ozlem12 vallah herkes çok zevkli diyo bilemiyorum 🤣🤣
Gozdeyalciin eve ona şokum nasl zevk almyrlr ordan ben sadce erkekler alyr sanyrm
Ozlem12 vallah alanda varmış jellerle kremlerle falan🤣🤣
Gozdeyalciin ayy ya deneylm baklm 🤣