Gamze88 hahahaha benim denemeye niyetim yok dün dedim gel anal yapalım diyo hatunda kafayı yemiş 🤣🤣🤣
Kızlar acil bakın ANAL
Gozdeyalciin hahahha deseneydin hep sizmi şstycksnz diye🤣🤣🤣
Ozlem12 hahahaha kalp krizinden götürmiyim diye sakin sakin alıştırıyom 😏🤣🤣
Gozdeyalciin aynen heyecandan allha korusun aman aman🤣🤣🤣🤣
Gozdeyalciin bizim hatuna Neler oluyor demiştir😍rüyamda gördüm dersin😂🤪
Gamze88 hahahahh demi mantılkı😂😂😂
Ozlem12 hahahah 🤣
Gamze88 aynen gamzecim canımsın. Ben eşimle yapmadım ve yapmıyoruz. O zaten istemedi. Ama bekarken uzmaniydim anal iliskinin. Esasında ilk zamanlar benim de hoşuma gitmemişti. Ama sonra zamanla alisiyorsun ve bagimlisi oluyosun 😆😆😂😆😂😆😂😆
Ozlem12 yok gac anam bu kadın ahlak bekçisi kesildi başımıza kız diyrki eşimle uomadm bekarkm yptim Gamze88 bu kızın knusmasi bu blki kız pişman blki dgil her postta bı cvp verms Allah'ın huzurunda sen değil o hesaba ckilcek Cook cokmerakliysan sayfa açarsın orda ayrumlrsin ki kmsede sana dnismaz kmsenin muslumanligi srgulamak kmsenin haddi değil şuan iyisin diye hata ypmayacgn diye bsy yok düşmez kalkmaz bir Allah var nice seyelri affeden bir Rabbimiz var millete yoo muslumnmisin yok su musundmeyi bırak linç yme boşuna
Allah razı olsun canım. Günahsa hesabını ben vericem . Eşimle yapmadım bekarken yaptım evet. Zevkte aldım. Hala yok günah söyle böyle.
Nortfilx aynen ya yeni katıldım buraya beynim durdu resmen , Kimsede Allah korkusu kalmamış , Dünyanın çivisi çıkmış
Bende sizin gibi düşündüm . Buradaki kadınlar öyle bi anlatıyorki sadece hayatları sexden ibaret gibi 😂