Deleted3441 acile gidin tbimi ilaç yada serum verebilir sirkeli su ile yıkayabilirsiniz orayı bide kızılcık suyu çok iyi geliuor ıdrr yılı enfeksiyonuna

Deleted3441 en önemli çözümü bol su onu. Dışında yanmayı engellemek için suyla seyreltilmiş sirkeyle yıka oda olmazsa travazol krem var duyduysan oda çok faydalı mantar konusunda

Deleted3441 açık renkli de olsa kanama varsa ilaçsız geçmez.. bi kaç saate zaten acile gitmek zorunda kalırsın boşuna ağrı çekersin😐 tek kullanımlık bi toz var yazdır al iç 4 5 saat içinde kurtul derim hep yaşadığım şeydi bilirim :(

Deleted3441 soğan suyu arti 2 kaşık sirke suya kat sadece üzdün genetal bölgeni sil veya sarımsak az birsey kes günde 1 tane hap gibi yut testere dişli aslan pençesi cayi da faydali

Deleted3441 bu süre zarfın da ilişki den uzak dur önce papatya suyu ile yıkan (ılık su) sonra bir bezi ütü ile iyice sıcak YAP yakmayacak şekil de onu değiştirerek koy sıcak kalınca orası acısı azalır

Deleted3441 mantar da olabilir. Ayrıca evet ilişkide bulaşır. Geçen sene ağır geçirdim lavaboya gitmek kabustu benim için inanılmaz acı çektim. Rahim ağzında yara da varmış ikisi birleşince mahfolmuştum. Travazol krem en iyi rahatlatan. Bol su için bir de karnabahar suyu enfeksiyona çok iyi geliyor. Gebeliğiniz falan yoksa

Deleted3441 doktora gidene kadar sıcak tutmaya çalısın yanması acısı azalıyor.ben sıcak su torbasını devamlı bacaklarımın arasına koymuştum denk gelecek gibi cok faydasını gordum

_Vega sıcak su torbası geçirdi banyo yaptım birde şimdilik rahatımda çiş yaparken yine yanıyor idare etmeye çalışıcam 😑

Nslhnftr kaşıntı falan yokta görünüştede birşey yok enfeksiyon dur diye düşünüyorum

Deleted3441 Acilde idrar testi alıp enfeksiyon için ilaç yazarlar. Bunu geçirecek bir toz ilaç var ama reçetesiz vermiyorlar. Çok rahatsız ediyorsa mutlaka git. İdrar yolu enfeksiyonu zor oluyor.

Deleted3441 ay çok kötü oluyo canım o ya ben 5 saatte 4 litre su içtim resmen geçmesi için ağrı kesici ve antibiyotik içtim o gün geçti

Deleted3441 kız gelsin ki mikrobu atabilesin bol bol su iç benim kanliydi idrarim taş dokuyormusum gibi berbat biseydi

Deleted3441 aynı şeyi yaşadık galiba idrar yakıyor bildiğin. Çamaşır sürtmesi inanılmaz acıtıyordu. Bol şeyler giymiştm geçene kadar

Deleted3441 bende enfeksiyon kapmıştır 3 ay uğraştım ilaçlarla geçmesi fitil hap antibiyotik
                    Sirkeli suda oturdum doktorun tavsiyediyle
                    Pamukla her tuvaletten sonra sirkeli suyla sildim temizledim üstüne kapydum beklettim geçti öyle tavsiye ederim 👍 şişeyle geziyodum resmen 🤣🤣