_Vega sıcak su torbası geçirdi banyo yaptım birde şimdilik rahatımda çiş yaparken yine yanıyor idare etmeye çalışıcam 😑

Nslhnftr kaşıntı falan yokta görünüştede birşey yok enfeksiyon dur diye düşünüyorum

Deleted3441 Acilde idrar testi alıp enfeksiyon için ilaç yazarlar. Bunu geçirecek bir toz ilaç var ama reçetesiz vermiyorlar. Çok rahatsız ediyorsa mutlaka git. İdrar yolu enfeksiyonu zor oluyor.

Deleted3441 ay çok kötü oluyo canım o ya ben 5 saatte 4 litre su içtim resmen geçmesi için ağrı kesici ve antibiyotik içtim o gün geçti

Deleted3441 kız gelsin ki mikrobu atabilesin bol bol su iç benim kanliydi idrarim taş dokuyormusum gibi berbat biseydi

Deleted3441 aynı şeyi yaşadık galiba idrar yakıyor bildiğin. Çamaşır sürtmesi inanılmaz acıtıyordu. Bol şeyler giymiştm geçene kadar

Deleted3441 bende enfeksiyon kapmıştır 3 ay uğraştım ilaçlarla geçmesi fitil hap antibiyotik
          Sirkeli suda oturdum doktorun tavsiyediyle
          Pamukla her tuvaletten sonra sirkeli suyla sildim temizledim üstüne kapydum beklettim geçti öyle tavsiye ederim 👍 şişeyle geziyodum resmen 🤣🤣

Deleted3441 ay sakınn bidaha yapma öyle en az 3 litre içmen lazım canım geçmezse ilerler baya muayene oldun mu ben hamileyken enfeksiyon oldu kaç çeşit antibiyotik kullandım geçmedi en son doktor yapacak bişey kalmadı büyük ihtimalle böbrek taşı var ve o enfeksiyon sebebi demişti

4 gün sonra

Marbled pazartesiye sıra almıştım ama dün dayanamadım artık gittim acile baya bi enfeksiyon var dedi o tozdan verdi dün içtim de o toz hemen geçiriyor mu birde hap verdi onu içincede kustum 🤢

Glr09 3 ay mı 😟😥 dün ilaç aldım bende acile gidip de inş geçer çok sürmüş senin benim arada bi böyle yanma Oluyodu sonra düzelince gitmiyodum doktora bu sefer geçmedi hiç çoğalmış demekki iyce ilacı bitirince bidaha idrar veririm artık geçtiğine emin oluyum 😂

Popy_ böbrek taşımıymış gerçekten düşürdün mü acile gittim baya bi enfeksiyon var dedi ilaç kullanmaya başladım da geçer inş ya ben önemsemiyodum pek ama ilerleyince böbreklerede zarar veriyomuş yoğun bakıma bile sokuyomuş