Kizlar merhaba daha onceki postumu okuyanlar bilir durumu.hamileyim 4 haftalik ama ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum.mide bulantim yok bel agrim kasik agrim yok yerlesme kanamasi olmadi.sadece gogus agrim var.bu normalmi.dis gebelik yada bos gebelik olmasindan korkuyorum.doktor randevum 30 martta erken tarihe bulamadim beni bi aydinlatn lutfen.kizimda boyle degildi adet gunumde asiri agrim bulantilrm vardi.
Hamile gbi degilim
Trendyol özele git hemen bakarlar
seksihatun canm devlet hastanesinde yer bulamadim doktor yok.yasadgm yerdede ozel yok
Trendyol Hiçbir hamilelik aynı olmaz stres yapmayın Allah’ın izniyle sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi 😊
mminniemousee amin canm cok sagl
Ayla_Su sen resmen Allahın vip kuluymuşsun 🤣 ilk oğlumda hayatım zindan olmuştu kusmalar tiksinmeler daha ⅚ ayımda davul gibi şişmiştim doğurana kadar mahvoldum ama ikincide aksine öğrendiğimde 4 aylık olmuştu hep üstüne kanamam vardı ondan anlayamamışız ondada hiç bulantım vs çok az olmuştu
Lagosiyawo ay resmen duygularima tercuman olmuşsn.ilkinde hayatim bitti sanmistim.bundada hic bisey yasamayinca korktum
Lagosiyawo ama gerçekten çok rahatdim hiç hamile gibi hiss etmiyordum kendimi 😁ama senin baya zor gecmis🥲
Trendyol yok canım her gebelik farklı oluyor keyfini çıkar valla