Kizlar merhaba daha onceki postumu okuyanlar bilir durumu.hamileyim 4 haftalik ama ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum.mide bulantim yok bel agrim kasik agrim yok yerlesme kanamasi olmadi.sadece gogus agrim var.bu normalmi.dis gebelik yada bos gebelik olmasindan korkuyorum.doktor randevum 30 martta erken tarihe bulamadim beni bi aydinlatn lutfen.kizimda boyle degildi adet gunumde asiri agrim bulantilrm vardi.

Trendyol benim 2hamileliyimdede baştan sona kadar ne mide bulantısı ne baş ağrısı hiç bir şey olmadı çok rahat geçirdim sadece son aylarda 8 9biraz odemim ve uyurken o tarafa bu tarafa rahat hareket edemiyordum onun dışında rahat geçmişti dediyin gibi hiç hamile gibi hiss etmiyordum kendimi🤗

Trendyol bende ne bulantı ne uyku hali hiç bir hamilelik belirtisi yaşamamıştım çok rahat bir süreç geçirdim ama oğlumu çok erken haftalarda hissetmeye başlamıştım☺️ endişelenmeyin kendinize stres yapmayın boş yere. inşallah sıkıntısız rahat ilerler

Ariel ay 8ns yaa.korkmaya basladm valla doktora gidene kadar icim rahat etmiyck

Trendyol öncelikle sakin ol stres yapma bazı hamileliklerde belirtiler geç başlayabilir ablam ilk hanileliğini kendi farketti ama ikincide karnı şişene kadar kimse hamile demezdi değişebilir içini ferah tut

Trendyol bende 9 ay boyunca gram hamilelik belirtisi olmadi 30 haftaya kadar karnim bile cikmamisti 😅 nolduysa 35den sonra oldu bir ödem olustu ayaklarimdan yuruyemiyodum😂

Eskobar ins oyle olur.kizimda cok agir gecirdim bundada oyle olcak diye bekliyrm ama hic bisey yok

Poinella ikinci gebelikte de ayni belirtileri yasiycam saniyorm kizimla karsilastirym ama hic biri ayni degil o yuzdn korkuyrm

Trendyol Hiçbir hamilelik aynı olmaz stres yapmayın Allah’ın izniyle sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi 😊

Ayla_Su sen resmen Allahın vip kuluymuşsun 🤣 ilk oğlumda hayatım zindan olmuştu kusmalar tiksinmeler daha ⅚ ayımda davul gibi şişmiştim doğurana kadar mahvoldum ama ikincide aksine öğrendiğimde 4 aylık olmuştu hep üstüne kanamam vardı ondan anlayamamışız ondada hiç bulantım vs çok az olmuştu

Lagosiyawo ama gerçekten çok rahatdim hiç hamile gibi hiss etmiyordum kendimi 😁ama senin baya zor gecmis🥲

Trendyol hiç belirti yaşamadığım ve gecikmemim farkına varmadığım için hamile olduğumu ben 7 haftalıkken aaa günüm geçmiş diyip öğrendim 😬

Trendyol 4 haftada pek belirti olmaz zaten. Ayrıca dış gebelik geçirdim. Normal gebelik gibi belirtilerim vardı. Ona bağlama yani.