dolapfaresi Anka ben 5 6 öğün beslenmiyorum ki sabah kahvaltı yapıyorum kahvaltıdan sonra yeşil çay yada sade kahve yanında çiğ fındık yada badem yiyorum akşam üzerine doğru bir meyve akşam da yemek bence gayet sağlıklı
dolapfaresi mjgntnrkl diyetsante ezgi Ruken guler ben 3 aylık paket olarak aldım şuan fiyatlar değişti ama tam olarak ne kadar bilmiyorum
mjgntnrkl Anka evet o kanıtlanmış bişiy. Ama sürekli aralıklı oruç sağlık açısından iyi değil. Ben 3ana 3ara öğünle 16kg verdim 3ay gibi bi sürede. 1ay önce ara vermek için bıraktım ve hala aynı kilomdayım.. en iyi diyet yiyerek yapılan. Ekmek te yiyorum ben o halde verdim
Herhangi mjgntnrkl nasıl bi diyet uyguladınız rica etsem biraz anlatabilir misiniz örnek listeniz varsa paylaşabilir misiniz
Anka Nazlicyhn sadece su. WC çıktıktan sonra başlanıyor mide bağırsak boş olmalı ya Allah deyip bsşladım 😂 30 saat sadece su içtim sonrasında çorbayla başladım aidin Salih kitaplarında detaylı anlatıyor
Anka Nazlicyhn mesela 3 gün tuttun sonra nasıl beslenmeye başlaman gerektiğini bağırsaklar boş olduğu için meyve sebze sularıyla falan başlıyorsun gibi gibi şeyler
Glr09 Hoyrat ekmek tatlı fazla tuz makarna meyve pirinç yemiyotım bol limonlu su içierek 8 kilo vermiştim
Anka Nazlicyhn genelde bayılmıyorlar 40 gün tutan var bunu ama ilahi açıdan tutuyorlar nefs köreltmek için falan
Anka Nazlicyhn ama tabi tansiyon falan düşebilir çok normal vücut bu yaşa kadar yemeye alışkın sonuçta direk 3 değilde atıyorum 1 gün bsşlayabilirsin sonra çorba içersin dayanabiliyorsan 3 gün başlarsın
Nazlicyhn Anka aslında sağlık açısından da zararı yokmuş aksine yararı varmış migren hastaları vs yapıyormuş arınmak için denemekte fayda var, zaten 3-4 gün böyle devam edince mide de küçülür diye umuyorum
Nazlicyhn Anka evet doğru aslında bugün bi deneyeyim bakalım nasıl olacak zorlanırsam dediğin gibi 1 gün yaparım 2. Gün hafif çorba meyve suları denerim🤷🏻♀️
babynative Hoyrat 64.4 tüm bir hafta akşamları ⅚ dan sonra bişey yemedim.Kahvaltımı doyurucu yaptım bu şekilde 62 ye düştüm 1 haftada hala devam ediyorum biraz kaçamaklar oldu kaç kiloyum bilmiyorum.Daha öncede bu şekilde beslenerek ve yürüyüş yaparak 12 kilo vermiştim