seksirella bencede bende senin gibi hissediyorum ama karşı taraf eksik olunca batıyoruz bu konuda işte sıkılmaya başladım artık

Oy anam bacım forumu ateşe vermişler yanıyor buralar 😂

seksirella Yorumlarına bayıldım çok tatlısın 😃Ama tek taraflı zor be gülüm. 1 yıldır adam da tık yok. Neler yaptım neler. Küstüm, ağladım, konuştum ama yok. Artık kendi kendimi tatmin ediyorum ben de 🤷‍♀️🤷‍♀️ Oysa ki seks oyuncakları, fantezi kıyafetler her şey var eşimle beraber almıştık önceden ama kuş öldü sanırım 😔😔

seksirella ben gece s.e.x yaptığımızda sabahında moralim bozuk çatık kaslarla uyanıyorum neden acaba? Gece güzel geçse bile

seksirella Hoşgeldinnn seni hatırlıyorum burası eskisi gibi değil yaa. Ben derdime gireyim hemen. kocamla 1.5 aydır ayrıyız vee 3 gün sonra kavuşuyoruz. Önerilerinw ihtiyacım var nasıl delirtebilirim onu

seksirella emzirmeden dolayı memeler küçülüp sarktiysa koca begenmiyorsa nolcak benim ki büyük olsun istiyor çok üzülüyorum ya 😞ve de aramız bozuk boşanma derecesindeysek😞

seksirella e o halde yeniden hoşgeldiniz hanımefendi 😅 keşke tüm eskiler birden böyle çıkagelse 🤩

Elzi sadece göğüs için bu tavrı takındıysa ufak bir tavsiye, kendiniz rahatsız oluyorsanız göğüslerinizi yaptırmanız ve eşiniz olacak kişiye ise kapının yolunu göstermek.

deleted77 Hayir göğsüm küçük diye değil sadece olsun istemişti bir ara söylemişti o kadar aklıma geldi söylemek istedim boşanma sebebimiz öyle bir şey olamaz başka bir neden

seksirella şu istekten birazda bana ver eşim ayda bir geliyor Türkiye’ye bende tık yok ne istek ne bişey ölmüşümde gömenim yok gibi

seksirella canim cocuklarin varmi merak ettim eger varsa bu kadar yorgunlugun üzerine bu enerjiyi nasil buluyorsun yani ne yiyon ne icion diyorum😊benim esimde senin gibi ayni cok isdekli ama ben kasik atamiyorum onunla uykusuzlukdan o isi yapmak gözüme büyüyor akil ver bende azicik olsa senin gibi olim😊🤗😍