Elzi sadece göğüs için bu tavrı takındıysa ufak bir tavsiye, kendiniz rahatsız oluyorsanız göğüslerinizi yaptırmanız ve eşiniz olacak kişiye ise kapının yolunu göstermek.
Sex aşığınız geri geldi 😊
seksirella şu istekten birazda bana ver eşim ayda bir geliyor Türkiye’ye bende tık yok ne istek ne bişey ölmüşümde gömenim yok gibi
Sucuklu_yumurtaaa o delirmiştir zaten senin ekstra bişey yapmana gerek olduğunu sanmıyorum 😂
seksirella oh sabahlar olmasın👙
seksirella canim cocuklarin varmi merak ettim eger varsa bu kadar yorgunlugun üzerine bu enerjiyi nasil buluyorsun yani ne yiyon ne icion diyorum😊benim esimde senin gibi ayni cok isdekli ama ben kasik atamiyorum onunla uykusuzlukdan o isi yapmak gözüme büyüyor akil ver bende azicik olsa senin gibi olim😊🤗😍
- Düzenlendi
Bacım bana da taktik verir misin? Biraz çekiniyorum eşimden. 25 gündür ailemin yanına geldim .1 hafta 10 güne dönmeyi düşünüyorum güzel tüyolar verir misin? 7 aylık bebeğim var . 2.5 senelik evliyim utangaçlıgi asamadim
Eylemkaya07 ben bı tavsiye vereyim sana çok uzun bı süre bu kadar eşini yanlız bırakma derim
2bebeliaanne kız 2 senedir ailemin yanına gelmemiştim şehir dışındalar özlediğim için geldim
Eylemkaya07 haklısın da iste erkek milleti çok boş bırakmaya gelmiyorlar
EmelAlp Öyle oldu evet telefonda da durumunun çok fena oldugunu söylüyor 😄 ama ben daha da kötü olsun koynumdan çıkamasın istiyorun
2bebeliaanne noluyo boş bırakınca?
seksirella postundaki tek cumle gercekten midemi bulandirdi.sen8n yatip kalktgni bilmek zorundamyz..tamam gerisi iyi ancak atesli bir cinsellikten ciktim geldim sigarami yaktim ne yaa..
Eco Dur kız bende senin şu yorumunun kenarına ilişip bekleyeyim merak ettim seksi bacımızın cevabını 👀Bende uygularım dediklerini👀
Elzi bu duruma çok üzüldüğünüzü belirtmiştiniz ona istinaden böyle bir yorumda bulundum neyse.
2bebeliaanne yoo erkek milletiyle ne ilgisi var? İnsan sadakatsizse zaten boşver bırak.
2bebeliaanne Yapmak isteyen erkeğin başını beklesen yine de yapar. İçinde olduktan sonra yanında olmak bir şey değiştirmez.
Kuzulkurt karısı yokken daha rahat yapar zemin hazırlar diye düşündüm
2bebeliaanne sadakatsizse yapar. Erkek milleti diye genelleme yapma bence.