Lagosiyawo ayyy keşke benimli de öyle olsaydı yaaa 😂
Sex aşığınız geri geldi 😊
ZRaporu aynb bende valla😄😄
- Düzenlendi
seksirella yani ben aslında kendime begenmiyorum begenmedim 😂sadece rahatsız oluyorum sevmiyorum yani hosuma gitmiyor demek istemiştim sırf esim İstedigi için kbuke tsem diye sormak istemiştim 😂
2 dogum yaptım yıl arayla ve hiç kilom göbegim cirkin bir vucut hattım yok hatta zayıfım bile güvenim var kendime fkat bilemiyorum işte 😂
Ariel acıkcası bazen temiz olmadıgım için rahatsız oluyorum minik tüg kıl cıkmaya baslayınca agdadan 1 bucuk 2 hafta sonra cıkan minik kıllar oluyor sevmiyorum o zaman da işte
dramaqueencnm tesekkur ederim
Sexy_lady inan bazı şeylerin aşırısıda fazla oluyor kuzum ama olur inşallah oda ona bunu belirt hoşlandığın şeyleri 😘
Sucuklu_yumurtaaa demekki bi derdin benim
seksirella farkli pozisyon konusunda 😂
Lagosiyawo yok o biliyor istediğimi ama o pek yanaşmıyor neyse buna da şükür 😂
Mutsuzamaumutlu kaç yaşında ve eşini bu duruma ne getirdi bir gözlemin var mı bende aynı durumdayım maalesef
Sekssizliktenkuruyanbirey 16 yıllık evliyiz 3 çocuğumuz var. Eşim 40 ben de 38 yaşındayım. Hamileliğimin 5.ayında başladı eşimin isteksizliği sonradan zirve yaptı. Kızım 1 yaşında. Neredeyse 1.5 yıldır böyle. Yani açıkçası hiçbir fikrim yok. Önce hamileliğimi sonra sertleşme sorununu bahane etti. Doktor, psijolog gerekirse hocaya gidelim dedim asla sorun olduğunu kabul etmiyor. Galiba hayatında başka biri var. Küstüm, gay misin diye sordum ama bir çözüm alamadım maalesef. Bence hâlinden memnun. Çünkü hiçbir adım atmıyor. Şu an aynı evin içinde 2 yabancı gibiyiz. Mecbur olmadıkça konuşmuyoruz. Boşanma imkanım da yok. Bekliyorum gittiği yere kadar 😔İnşallah bizim durumumuza düşmeden toparlayıp hâlledersiniz siz
seksirella ben turgutludayım 😂 arama kısmından buldum acaba varmıdır komşum falan diye 😂
seksirella aşkım sorularım var sana tekrar gelince döner misin😂😂
- Düzenlendi
seksirella kız geçen postta ben geldim demiştin , hatırladnzmi falan sex aşığı senmsn dedim cvpta vermedin ya kırıldım sana .
2bebelianakurt ben cok karsı cıkardım utanırdım ıstemezdım dusun 5 yıl olmus evlenelı 2 cocuk var bı kere musade ettım anammm dedım bn ne salakmısım bunca zamn kacmısım smdıkı aklım olsaa ah ahhh 😆 orgazm dedıklerı seyı o an yasıyosun emın ol
Sjsjsj döndüm bile
seksirella kız sende bir geliyon sonra pir gidiyoon getmee kıaaazz getmee 😂🤦🏻♀️
2bebeliaanne ya bi yargılamayın insanları . İğrenç falan demek yakışıyor mu ?