Sex aşığınız geri geldi 😊
seksirella seksi kıyafet öneri linki canım😅
Sucuklu_yumurtaaa evet basladim skntmi var?
Trendyol Bi bitmediniz ya 🤣🤣
Yasak_elma valla öyle beybiii 😊
Eco çocuğum var 1.5 yaşında valla bı şekilde enerjim olmasa bile aksatmamaya çalışıyorum en ince noktam 😊
Eylemkaya07 ilk başta bı mesaj at eşine seni özledim diye seksi biseyler yaz çok azdım seni özledim diye ardından goguslerini sutyenle bı fotoğraf at yaniyorum de 😊
_perilice_ fantezi dünyam aşırı geniş bı ucu yok 😂
Aylizbeliz48 vücut çorabı babydollee harnesler özellikle seksi tanga ve sütyen çeşitleri bunun yanı sıra makyaj parfüm güzel kokular da çok etkiliyor 😋
seksirella nasiplendir bizi de beee 😂😂
Hoyrat sansürsüz mü acaba 😅
seksirella kız delirmedim o kadar eve gidecegim zamn için birşeyler öğret 😂
2bebeliaanne yok ya bwnim eşim yapmaz 5 senedir birlikteyiz . Yapmak isteseydi yapardı şimdiye kadar
Sucuklu_yumurtaaa sizin gibilerde bi bitemdi yaa
2bebeliaanne neden herkesin eşlerini genelleme yaparak konuşuyorsunuz ki çok yanlış düşünce yapınız var sanırım kocanizdan kaynaklı bi durum kişi kendinden bilirmiş işi ben iki ay ailemin yanında kalicam adam başka kadınlara gidecekse zaten gitsin istediği yere umrumda olmaz böyle yapan erkek ben varken de yapar zaten herkesin kocası pis düşünceli değildir katılmıyorum size
Polyannacilik sen neden benim eşimin öyle olduğunu söylüyorsun peki kisi kendinden bilir isi falan benim eşim öyle yapıyo diye deil at gözlüğüyle mi bakiyon dünyaya görüyoruz duyuyoruz bı çok kez böyle olayları adam yapmicagi varsa da kadınsızliktan yapar erkeklerin doğasında var
2bebeliaanne siz genelleme yaparak zaten kendi eşinizi de içine alıyorsunuz eşimle çok uzun ayrılıklarımız da oldu ve inanır mısın eski kız arkadaşıyla aynı ekipte eğer senin gibi düşünseydim kendi kendimi yerdim ama eşimin yapmayacağını biliyorum yaparsa da kendi bileceği iş yolunu veririm ne bok yerse yer diğerleri yapıyor diye bütün hepsi yapmak zorunda değil hiç aldatan kadın görmediniz mi o zaman kadınlarda aldatır kocalarınız ipinizi salmasın
dramaqueencnm yapmaz dediklerin yapiyo asıl kadınlara göre erkekler daha meyilli bunu hepimiz biliyoruz neyi savunuyonuz tabiki yanindayken de yapıyorlar onlar ayrı kategoride bide çok yanlız bıraktınmi yapmicaklari varsa da yapanlar var o yüzden diyorum bu duruma getirmemek lazım
Trendyol Girme okuma bu kdr basit sanane niye giriyosun rahatsızsan sana mı kaldı milletin iğrençliği sadeliği
- Düzenlendi
Sucuklu_yumurtaaa o da onun düsüncesi bitanem .post sahibinin kullandığı kelimeler bu kadar acıklık üslup herkese uymayabilir. arkadaş bu postu böyle acıyosa zaten her türlü yoruma acıktır. sen tamamsın baskasına hos gelmeyebilir. siz neden tartışasınız ikinizde birbirinize bisey dememişsiniz konu post sahibi herkes düşüncesini yazar 🌸